Вінніпег для українців Канада
-
Есть помощь через украинский конгресс. Но есть ролик, его тоже создал бухгалтер из ук, там все понятно и пошагово описано. Вообще нет ничего сложного.
-
спасибо
-
Ще актуально?
-
Поділіться досвідом щодо квитків. Яка авіакомпанія краща? Чи варто брати багаж? Яка його ціна буде? З пересадками дешевше, але чи це не буде складно?
-
Доброго дня!Може хтось летить 21.04. зі Стокгольму з WestJet? Чи вдалося вам зробити Chek in онлайн??
-
Это очень плохой район
-
Привіт, я шукаю чесного працівника, який би впорався з орендою, ви розміщуєте нерухомість на деяких платформах соціальних мереж, надсилаєте мені повідомлення, щоб дізнатися більше КОМПАНІЯ: ПЕРШИЙ КЛЮЧ ДІМ! Сума платежу: 500$ Час роботи: 2/3 години роботи Тип вакансії: РОБОТА ФРІЛАНСЕР!
-
А де відбудеться? Якщо ви про собор святої трійці, то там місць вже немає, зв'язувалась з ними. Може буде ще раз проводитися через кілька місяців
-
Рядом чёрный квадрат. Риэлтор знакомый говорил. Там много дешевого жилья с ремонтом но рядом банды. Это не просто бомжи.
-
Добрий день,шукаю роботу на прибирання,можливо хтось може допомогти????
-
Доброго дня. Переїхали на житло вже, район Траскона. Маємо троє дітей. Хочу записатись і мати сімейного лікаря. На всяк випадок. Підскажіть як правильно це зробити. Вибрати на карті району Walk-in Medical Clinic (це державні чи приватні, бо не можу зрозуміти). І якщо ми маємо health card то приходити до реєстратури з документами і все? Чи як відбуваєтся процес. Дякую
-
instagram.com/marina.mnuts.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y= Блог-экциклопедия украинки про жизнь в Виннипеге, провинция Манитоба. Марина с мужем и тремя детьми уже 9 месяцев в Канаде. На своей странице рассказывает все поэтапно про адаптацию, оформление первых документов, поиск жилья, работы, школы и детского сада. В сториз - самые актуальные новости города, а также полезные ссылки не только для Манитобы, но и по другим провинциям.
-
instagram.com/marina.mnuts.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y= Блог-экциклопедия украинки про жизнь в Виннипеге, провинция Манитоба. Марина с мужем и тремя детьми уже 9 месяцев в Канаде. На своей странице рассказывает все поэтапно про адаптацию, оформление первых документов, поиск жилья, работы, школы и детского сада. В сториз - самые актуальные новости города, а также полезные ссылки не только для Манитобы, но и по другим провинциям.
-