Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора, підкажіть, хто стикався, є якісь правила для використання феєрверків в Канаді, а саме у Вінніпезі? І де їх можна купити. Дякую!
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
🏘️Квартира 1 -bedroom . Pet friendly! 💸 1053$/міс + hydro (15-30$)( ціна з містом для парковки- можна відмовитись ) 📌1070 Brazier Street 🗓️ З 10-15 жовтня Здається світла квартира 1- bedroom 1053$/міс + hydro (зазвичай 15-30$) за адресою 1070 Brazier street з 10-15жовтня . PET friendly дім. На поверху пральна та сушильна машина, Автобусні зупинки в 2-х хв від будинку, магазини в 10-ти хвилинах, поряд заправка Перегляд будні - до 15:00, вихідні - договірні. Якщо є якісь питання - з радістю відповім.
-
Ищу роботу охоронця у готелі
-
Індусів та філіппінців дуже багато, але інших теж беруть. Мені ж взяли, мого чоловіка теж. Громадян Канади як раз менше за всіх там як на мене. Філіпінців та індусів здебільшого через добру англійську беруть
-
Страховка 100в месяц. Клин тайтл. Приватная продажа
-
Продам форд фокус СЕ 2.0 с пробегом 78000. 2 владелеца . Без ржавчины. С 2 новыми комплектами резины (зима + лето) на дисках. Цена по договору. Нужно продать срочно
-
Трапилося в Торонто. Адвокат в розшуку, пропала з більше ніж 3 мільйонами коштів що були в трасті. А я все думала, що адвокати, не можуть такого зробити, коли кошти від продажі нерухомості йдуть на трастовий рахунок, а виявляється ні. Взагалі дивно, чому кошти від продажу нерухомості спочатку отримує адвокат, а не йде розрахунок через банк напряму між покупцем і продавцем.
-
Трапилося в Торонто. Адвокат в розшуку, пропала з більше ніж 3 мільйонами коштів що були в трасті. А я все думала, що адвокати, не можуть такого зробити, коли кошти від продажі нерухомості йдуть на трастовий рахунок, а виявляється ні. Взагалі дивно, чому кошти від продажу нерухомості спочатку отримує адвокат, а не йде розрахунок через банк напряму між покупцем і продавцем.
-
Хай пощастить в пошуках роботи
-
На заводі де я працюю постійно потрібні люди (мʼясокомбінат), але там англ треба хоча б на середньому рівні знати. Можете спробувати через індід чи лінкедін заяву подати Maple Leaf food