Вінніпег для українців Канада
-
Привіт усім, я в пошуках роботи. Шукаю роботу у клінінг сервісі , або на кухні, будь яку роботу.Також готова запропонувати свої послуги : генеральне прибирання, приготувати чогось смачненького. Англійська в мене базова. Буду вдячна за будь яку допомогу.
-
Всім доброго ранку! Чи може хтось сьогодні зробити таку стрижку хлопчику?
-
Dodge Caravan SXT 2013 - 216665km Ice cold AC DVD player Heated seats Power seats Power windows Backup camera Satellite radio Cruise control Brand new all season tires Stow and go seats No rust Interior and exterior are in excellent condition Vehicle was brought to Manitoba from British Columbia Price $10,500 Cell 204 961 0620
-
Пробачте,що пишу так пізно. Ще є ліжко?
-
Чи є ще фрейм?
-
2024 Honda CRF 300L for sale with only 395km !! Fresh oil and filters , new handle bar , the motorcycle was purchased in April and was not registered with MPI so you will be the first :) Just need repair engine fan ( cost 200-250$ ) and rear turn signals ( 50-70 $ ) that’s all this bike needs Price-5600
-
Дякую за пораду.
-
Доброго дня. Здається кімната у двокімнатний квартирі з 1 жовтня 2024. Адреса - 421 College avenue. Ціна - 550$ + hydro . Свіжий ремонт та повністю нова кухня , поряд з Dolorama, McDonald's, KFC, Shoppers drug market. Автобусні маршрути поряд: 38, 15, 17, 97. Можна за тваринами за доплату. Тут вже проживає один хлопець з України.
-
Розмір колес
-
шумелка для малыша
-
В зв*язку з переїздом продаємо Queen size матрас, куплений для використання в гостьовій спальні. Комфорт та підтримка хребта- 💯. 2 ортопедичні подушки в подарунок. Ціна -250,можливий торг.