Вінніпег для українців Канада
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Доброго дня. Може хтось пам'ятає скільки часу дійсний пільговий проїзний Peggo? Я свій отримала у жовтні 2023. Здається він рік дійсний? Де можна повірити цю інформацію і як подати заявку на продовження?
-
Dodge Caravan SXT 2013 - 216665km Ice cold AC DVD player Heated seats Power seats Power windows Backup camera Satellite radio Cruise control Brand new all season tires Stow and go seats No rust Interior and exterior are in excellent condition Vehicle was brought to Manitoba from British Columbia Price $10,500 Cell 204 961 0620
-
Всем привет) в особенности девчонкам) буду рад угостить девушку кофе и поболтать в любой из этих дней) суббота-воскресенье-понедельник) Виннипег или Гимли) буду рад увидеть ваше сообщение в личке) спасибо 🙏 всем добра и бобра)
-
Есть какая то запись, ограничения мест и цена?
-
Куплю авто у рассрочку на 7 місяців до 7000.
-
Дні помаранчевої сорочки @ музей Манітоби 28-30 вересня 2024 • 10-16 год ТРИ ДНІ БЕЗКОШТОВНОГО ВХІДУ В УСІ ОБЛАСТІ Квитки не потрібні. Кількість місць у планетарії та науковій галереї обмежена. На честь Національного дня правди та примирення музей Манітоби радий надати безкоштовний вхід до музейних галерей, наукової галереї та планетарію з суботи, 28 вересня, до понеділка, 30 вересня. Дні помаранчевої сорочки в музеї Манітоби пропонують спеціальні цілоденні програми, присвячені історії індіанських шкіл-інтернатів і закликів Комісії правди та примирення (TRC) до дії. Будь ласка, приєднуйтесь до нас, щоб провести час навчання та роздумів, який ми пропонуємо у партнерстві з Національним центром правди та примирення. День помаранчевої сорочки відзначається в Манітобі з 2017 року. Помаранчева сорочка є символом пам’яті про тих, хто вижив у індійській школі-інтернаті, що виникло завдяки досвіду Філліс Вебстад із Stswecem'c Xgat'tem First Nation. Вона поділилася своєю історією про те, як її нову помаранчеву сорочку забрали в неї в перший день навчання в індійській школі місії Св. Джозефа, через що вона відчула себе нікчемною та нікчемною. День помаранчевої сорочки та Національний день правди та примирення є відповіддю на заклик TRC до Національного дня пам’яті як способу для канадців публічно вшанувати історію та спадщину індіанських шкіл-інтернатів та стійкість тих, хто вижив у індійських школах-інтернатах, їхніх сімей та спільноти.
-
Шановні друзі👇👇👇 в неділю 22.09. об 11:30 запрошуємо вас на прогулянку-екскурсію у мальовничий французький район нашого міста st.Boniface. Ви зможете доторкнутися до краплини історії Вінніпега і самої Канади. Навіть якщо ви вже були на нашій екскурсії, ми вас познайомимо з історичною пам'яткою, яка відіграла ключову роль у становленні Вінніпегу. До зустрічі у Неділю на цьому місці maps.app.goo.gl/4rp16vobkehhU9iM7 Бережіть себе та свій байк!😄
-
Шановні друзі👇👇👇 в неділю 22.09. об 11:30 запрошуємо вас на прогулянку-екскурсію у мальовничий французький район нашого міста st.Boniface. Ви зможете доторкнутися до краплини історії Вінніпега і самої Канади. Навіть якщо ви вже були на нашій екскурсії, ми вас познайомимо з історичною пам'яткою, яка відіграла ключову роль у становленні Вінніпегу. До зустрічі у Неділю на цьому місці maps.app.goo.gl/4rp16vobkehhU9iM7 Бережіть себе та свій байк!😄
-