Вінніпег для українців Канада
-
Продається чорний IPhone XR, 64gb; $349 Стан як новий + має діючу гарантію на рік Кабель для зарядки входить у комплект.
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста украиноязычного или русскоязычного врача, кроме доктора Майбы у него всё занято. Удачного вам дня и всего доброго.
-
Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ== 📎Укріплення нігтів -40$ 📎Педикюр 40$
-
Продам ліжечко Є ще захисний борт(на фото зняте)для немовлят підійде, там де матрасик робиться вище і нижче Ціна 150
-
Продам візочок Гарний стан, регулюється капішон(можна зимою повністю прикрити дитинку від вітру) колеса проїзні зимою, довжина в лежачому положенні підходить для більшої дитинки В комплексі є захисний чехол на ножки і дощовик Ціна 70 З дефектів не має захисного бампера спереду (але є фіксатори,захисні ремні)
-
Костюмчик на хеловін 🎃 Для малючка, розмір 3-6 20$ новий , є етикетка Локація Транскона
-
Вітаю 👋 Мої знайомі віддають ліжко, розмір квін, за детальною інформацією пишіть у вотсап 4312752544. Самовивіз, район Поло Парку
-
Вітаю 👋 Мої знайомі віддають ліжко, розмір квін, за детальною інформацією пишіть у вотсап 4312752544. Самовивіз, район Поло Парку
-
А фрейм і чемодан ще є? Це безкоштовно?
-
Здається квартира 2-bedroom 1000$/міс + hydro (зазвичай 15-30$) за адресою 406 St Johns Avenue У бейсменті пральна та сушильна машина, більярд, тенісний стіл та особиста кладова Автобусні зупинки в 2-х хв від будинку, магазини в 10-ти хвилинах, поряд заправка Лендлор розуміє англійську, польську, українську Перегляд будні - з 6рм, вихідні - договірні. Якщо є якісь питання - з радістю відповім.
-
Вітаю. Я перукар і на цьому тижні маю вільні місця. Кому потрібна стрижка (жіноча, чоловіча та дитяча) або фарбування, пишіть у приват. Із моїми роботами можна познайомитись за посиланням: www.instagram.com/semylitalena?igsh=MWZ2ZmFtd2c4cHdqbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго часу! Сьогодні на Forks був загублений браслет - сірий шкіряний з металевим декором під рожеве золото, на магниті. Десь в районі головного входу/на пішохідному мості. Він мені дорогий як пам'ять. Раптом хтось знайшов, буду дуже вдячна за повернення! Дякую! Звертайтеся в пп
-
Pay stubs нужны в первую очередь для автосалона, чтобы убедиться, что человек впринципе имеет возможность платить. Иногда, как вы говорите "яким не пощастило", банк запрашивает эти же pay stubs. Work Permit это самое первое, что спрашивается. В вашем случае пошли дальше - спросили SIN. Это конфиденциальная информация, которая должна предоставляться только в определённых случаях (которые расписаны на инструкции, которую вам выдали при получении этого номера). Я не уверена, как работают в каких авто салонах. Но там, где я работаю, такие правила. Все честно и прозрачно, без лишних запросов в банк, если заранее понятно, что случай дохлый (как у меня). Плюс ко всему, я физически не могу сделать down-payment, так как деньги все ушли на перевозку наших 3 кошек из Малайзии в Канаду (после завтра лечу в Ванкувер за ними).