Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня Підскажіть хто користувався онлайн візою eTA . Потрібна ссилка. Буду вдячна за допомогу
-
Продаются Apple Pencil PRO ( оригинальные ) Новые, запечатанные Прошу за штуку CAD150
-
Есть вакансия в Виннипеге. Ищут срочно: Intermediate Quality Assurance Tester to perform software and functional testing of retail systems and applications within the retail industry. (Onsite Winnipeg) Must Haves: • 5+ years as a Quality Assurance Tester • Extensive experience in software and functional testing • Experience in SQL • Experienced in Jira Nice to Haves: • Retail industry experience • Financial industry experience
-
Привіт🌸 Мене звати Влада , я кондитер. Я створюю смачні та красиві торти 🎂 Бенто-тортики, трайфли та капкейки на замовлення. Мої вироби не тільки виглядають чудово, але і дуже смачні. Я використовую тільки якісні інгредієнти та приділяю велику увагу деталям, щоб порадувати Вас та Ваших близьких. Якщо Ви шукаєте щось особливе для Вашого свята або просто хочете побалувати себе чимось солоденьким, звертайтесь до мене😊 Ось моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/vladicake?igsh=MXdpdHR2cjI4YmgxZw==
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт, дівчата! 🌸 Шукаю моделей на фарбування брів, адже я — починаючий майстер у Вінніпезі, і шукаю нових клієнток, щоб розпочати свою діяльність тут. Запрошую вас записатися на процедуру у мій дірект. 💌 📅 Я підберу для вас зручну дату та час. 🏙️ Працюю в downtown, на вул. Donald St., виключно на фірмі Zola. 💼 Пропоную два варіанти технік: - Воскова техніка 🕯️ - Робота пінцетом ✂️ ⏳ Тривалість процедури: від 40 хвилин до 1 години. 📦 Є комбо з 3 процедур для тривалого результату! 🎨 В асортименті — різні відтінки фарби, які підходять як для натуральних блондинок, так і для дівчат із темними бровами. 📲 Для запису пишіть мені в Instagram: [@beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) або в Telegram. Не соромтеся, чекаю ваших повідомлень! 💖
-
Привіт, дівчата! 🌸 Шукаю моделей на фарбування брів, адже я — починаючий майстер у Вінніпезі, і шукаю нових клієнток, щоб розпочати свою діяльність тут. Запрошую вас записатися на процедуру у мій дірект. 💌 📅 Я підберу для вас зручну дату та час. 🏙️ Працюю в downtown, на вул. Donald St., виключно на фірмі Zola. 💼 Пропоную два варіанти технік: - Воскова техніка 🕯️ - Робота пінцетом ✂️ ⏳ Тривалість процедури: від 40 хвилин до 1 години. 📦 Є комбо з 3 процедур для тривалого результату! 🎨 В асортименті — різні відтінки фарби, які підходять як для натуральних блондинок, так і для дівчат із темними бровами. 📲 Для запису пишіть мені в Instagram: [@beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) або в Telegram. Не соромтеся, чекаю ваших повідомлень! 💖
-
Доброго дня. Чи потрібно закривати візу CUAET якщо вирішив залишити Канаду? І що потрібно робити в якому порядку для виїзду?
-
Доброго дня. Цікавить така інформація, скажіть будь ласка в кого був досвід поїздки в Європу в цьому році, чи не було проблем? Бо я чула про випадки, що ставили депорт і не пускали до Європи, але цікавить чи можна летіти по справах в Європу, чи не ризикувати?
-
Привіт усім! Хочу представити наше українське СТО OneProGarage, де працюють справжні професіонали своєї справи. Як завжди, наші люди відомі своєю майстерністю та відповідальністю в роботі, і ми гарантуємо якісний ремонт вашого автомобіля. Локація: 2321 Logan Ave. Будемо раді бачити вас у нас!
-
Шукаю працю