Вінніпег для українців Канада
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт, дівчата! 🌸 Шукаю моделей на фарбування брів, адже я — починаючий майстер у Вінніпезі, і шукаю нових клієнток, щоб розпочати свою діяльність тут. Запрошую вас записатися на процедуру у мій дірект. 💌 📅 Я підберу для вас зручну дату та час. 🏙️ Працюю в downtown, на вул. Donald St., виключно на фірмі Zola. 💼 Пропоную два варіанти технік: - Воскова техніка 🕯️ - Робота пінцетом ✂️ ⏳ Тривалість процедури: від 40 хвилин до 1 години. 📦 Є комбо з 3 процедур для тривалого результату! 🎨 В асортименті — різні відтінки фарби, які підходять як для натуральних блондинок, так і для дівчат із темними бровами. 📲 Для запису пишіть мені в Instagram: [@beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) або в Telegram. Не соромтеся, чекаю ваших повідомлень! 💖
-
Привіт, дівчата! 🌸 Шукаю моделей на фарбування брів, адже я — починаючий майстер у Вінніпезі, і шукаю нових клієнток, щоб розпочати свою діяльність тут. Запрошую вас записатися на процедуру у мій дірект. 💌 📅 Я підберу для вас зручну дату та час. 🏙️ Працюю в downtown, на вул. Donald St., виключно на фірмі Zola. 💼 Пропоную два варіанти технік: - Воскова техніка 🕯️ - Робота пінцетом ✂️ ⏳ Тривалість процедури: від 40 хвилин до 1 години. 📦 Є комбо з 3 процедур для тривалого результату! 🎨 В асортименті — різні відтінки фарби, які підходять як для натуральних блондинок, так і для дівчат із темними бровами. 📲 Для запису пишіть мені в Instagram: [@beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) або в Telegram. Не соромтеся, чекаю ваших повідомлень! 💖
-
Доброго дня. Чи потрібно закривати візу CUAET якщо вирішив залишити Канаду? І що потрібно робити в якому порядку для виїзду?
-
Доброго дня. Цікавить така інформація, скажіть будь ласка в кого був досвід поїздки в Європу в цьому році, чи не було проблем? Бо я чула про випадки, що ставили депорт і не пускали до Європи, але цікавить чи можна летіти по справах в Європу, чи не ризикувати?
-
Привіт усім! Хочу представити наше українське СТО OneProGarage, де працюють справжні професіонали своєї справи. Як завжди, наші люди відомі своєю майстерністю та відповідальністю в роботі, і ми гарантуємо якісний ремонт вашого автомобіля. Локація: 2321 Logan Ave. Будемо раді бачити вас у нас!
-
Шукаю працю
-
Всем привет! Ищу работу на Full-time! Есть образование повара. Опыт работы поваром в Болгарии, отель Riu Helios Paradise на 2000 человек. KFC в Нидерландах, работал поваром, кассиром, сборщик заказов. Херсон, база отдыха "Галичаночка", на ней работал поваром, официантом и посудомойкой. Ресторан "Confetti" в городе Днепр, должность повар холодного цеха. Есть опыт работы охранником, волонтером. Владею украинским, русским языками, английский - начинающий. Есть опыт работы на складе, Duha Color Service, Winnipeg. Посудомойкой. Нужна любая работа!
-
Доброго дня, на роботу , встановлення вікон дверей потрібен помічник, кого цікавить пишіть в приватні повідомлення
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=9bc1c00993e181f6&advn=5977895248432867&adid=427499632&ad=-6NYlbfkN0CuZNGgQjYsQ2nVH6AbPVU84NjTsaxgjENUATPXjnXHp8HLn_yLyd-4L81ArctTM5OErjuZrwOlI9jfpeJL03MvIvL5SeUHS5h3RTAz99-yeC40DEGPPsoD4kig9umZki0mCXXE1DBp-Tsv0A78IUtUkDLHKkAxZnN2it5zC6VeRZHuMt0vA0Wf0rrHW67LAGaZ3nGdLrQDflPKs5efwWe0wzSKkojIoGmvHyU6lRP-spHwjKxcOVj1DilZBq2vlaFyoCfx2SogrjrQ-8xwzuOXPuUdooHpbGLWCvuD24rtLyI4CyDy9ESsLLI7Yrgb9bbsUnabWeFGnoHQAA33eoEAdtiB_0xzL4n7pPpo-CkIXf0eGY4Yb4Ktw-9l_bZQCHicti7O6dCRmzeY8n3N69k__W2tLOBy5mkXcSBAMFygUOB1SlFcjvtW6zKZ7o9F2HZ3PANI9YEdPAzaeHWyQD57SjfS60zUt62P_1JzEfGJqBKM_TGVYH7UPOBDd5uXUPg9OST8uvg7qxzjoFTW2XG_GBokJVqCAcZHVMFixrAG-HdaD7136ME8&xkcb=SoAf6_M38v8k8YBc270LbzkdCdPP&from=ja&tk=1i7fqamfgh79u800&utm_source=jobseeker_emails&utm_medium=email&utm_campaign=job_alerts