Вінніпег для українців Канада
-
дякую, ще цікавить саме індивідуалі заняття
-
Вітаю! Можливо хтось знає майстра ювеліра, який може відремонтувати ланцюжок? Дякую.
-
Пилесос. Стан робочий. Використовувався раз в місяць. Ціна 200$. Доставки немає. 179 Spence Str
-
Добрий день, можливо хтось робив візу в новий паспорт для дитини? Підскажіть як це зробити, або порадьте хто може допомогти з цим. Дякую.
-
Продаю ліжко. Розмір King. Ціна 800$. (647) 879-6241 Валерій Доставки немає. 179 Spence Str.
-
Мікрохвильовка. Стан робочий. Ціна 200$ 179 Spence Str (647) 879-6241
-
www.liquidationelectromenagers.com/en/products/micro-ondes-panasonic-1-3-cuft-1200-watt-inverter-blanc
-
📍Набор из 12 тарелок (5 больших, 5 глубоких и 2 маленькие) - 10$ (отличное состояние)
-
13000$ Гибрид 283000км
-
Шо маємо то маємо
-
Чохли на 15про Нові по 5$
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Парфуми 50 мл, оригінал Не туалетна вода Купляла для себе, тому вони вже без коробки 100$ З дозатору випшикані верх ногами, щоб краще зберігались (якщо знаєте, то знаєте 😅) Завжди були в темному прохолодному місці без доступу сонячного світла
-
Также интересует
-
Можливо врахували ваш попередній досвід роботи в Канаді.
-
Продам. Нові. Розмір - 11. Ціна - 10 $.
-
Продам. Новий. Розмір - S. Ціна - 10$.
-
Дівчата, потрібні моделі на корекцію та фарбування брів. Оплата тільки за матеріали. Працюю з Zola, Elan та Ekko Beauty. Район St. Anne's Rd (Superstore, Freshco). Звертайтесь у приват
-
Чи можна виїхати дитині на 2-3 тижні під час зимових канікул за межі Канади? чи не вплине на виплату дитячих бенефітів через 18 місяців? або він не може не на день залишати Канаду протягом 18 місяців?
21 Jan 2023, 07:33
78916/90172
about an hour ago