Вінніпег для українців Канада
-
Когда приедете, сообщите еще раз туда что приехали
-
Пособие возобновиться после приезда
-
Ну я имел в виду бенефиты для ребенка
-
Шукаю нових орендаторів
-
Привіт ,усім! Шукаю людину для оренди квартири-студії на своє місце. Вільна буде з жовтня місяця (можливо трішки раніше, щоб був час для кожного перевезти речі), щомісячна оплата 874$+ гідро, місцезнаходження вул. Balmoral street, навпроти університету, квартира в бейсменті.
-
Привіт, Бандити та Бандитки! Ви всі чекали на якісну вечірку! Зустрічаємося вже 4 жовтня 🔥 Топові DJ, яскраве шоу, великий танцпол і ще багато чого чекатиме на вас 😍 • П’ятниця / 04.10 • Pyramid Cabaret / 176 Fort St. • Початок о 21:00 • $15 (тільки готівка) До зустрічі 🖤 Insta: www.instagram.com/balaclava.wp?igsh=MXY1MWZ1eWJ5NjVteA%3D%3D&utm_source=qr TG: t.me/balaclavamanitoba BALACLAVA — ПОШИРЮЄМО ЯКІСНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ВАЙБ 🫶🇺🇦
-
Привіт, Бандити та Бандитки! Ви всі чекали на якісну вечірку! Зустрічаємося вже 4 жовтня 🔥 Топові DJ, яскраве шоу, великий танцпол і ще багато чого чекатиме на вас 😍 • П’ятниця / 04.10 • Pyramid Cabaret / 176 Fort St. • Початок о 21:00 • $15 (тільки готівка) До зустрічі 🖤 Insta: www.instagram.com/balaclava.wp?igsh=MXY1MWZ1eWJ5NjVteA%3D%3D&utm_source=qr TG: t.me/balaclavamanitoba BALACLAVA — ПОШИРЮЄМО ЯКІСНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ВАЙБ 🫶🇺🇦
-
-
Усім вітання, шукаю кімнату в Вінніпег в районі Tyndall Park. Не давно прибув до Вінніпегу поки зупинився у свого друга. В down town. Буду вдячний любій інформації. Гарного усім тижня!
-
Добрий вечір, в суботу друг допомагав заповнити заявку вже на федеральний етап, в CUAET в мене було вказано робота і trip одне і те ж саме, в цій заявці я вказав подорож тільки в Швецію, роботу вказав всю де працював ту що памʼятав приблизні дати, перед вилітом в Канаду працював на LG в Польщі, цю роботу я не вказував в CUAET, тому що ще працював і не летів, на федеральний етап звісно вказав цю роботу. Мене що цікавить, чи це сильно вплине на розгляд і може бути відмова, що різна інформація з CUAET чи ні? На федеральний етап я всю інформацію надаю правдиву як є.