Вінніпег для українців Канада
-
Продам Asus rog ally 7, у використанні був пару місяців, купували open box тому повернути не можемо Ціна 650$ можливий торг
-
Шукаю роботу нянею в районі Транскони ,відводити дітей до школи та забирати зі школи.
-
Мультиварка. Чиста, працює справно. Ззовні є невелика потертість 40 CAD
-
Доброго вечора, хтось може порадити лікаря по спині? Якщо зірвав спину, чи нерв защемило? Дякую.
-
Продам 30$
-
Новий утюжок. Керамічне покриття 80 CAD
-
Пилосос 40 CAD
-
Плойка Нова 15CAD
-
Добрий вечір. Завтра, випадково, ніхто не їде зранку до Селкірка?
-
Сдається квартира з 1.10.2024 у саблет до 30.12.2024р. Ціна 1799 Cad в місяць. Pet friendly. 2 спальні, 2 повноцінні ванні кімнати, пральна і сушильна машина, вся техніка нова (Samsung), є посудомийна машина і мікрохвильова піч. Також є балкон, другий поверх 6-поверхового будинку. Будинок новий, 2 ліфта. На першому поверсі доступні до загального користування ігрова кімната (більярд, боулінг, ігрові автомати), спортзал, сауна, кімната для святкувань з кухнею і просторим залом, Starbucks station, конференц зала. Є також тераса для відпочинку з барбекю. Із комуналки платити тільки за електроенергію. При необхідності за додаткову плату можна орендувати паркінг місце у теплому бейсменті (125$), або паркомісце на вулиці (75$). Недалеко зупинка blue bus (Plaza station). Адреса 425 Ballantrae Drive.
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Доброго вечора, пропоную послуги няні, маю гарний досвід роботи з дітками, маю педагогічну освіту, можу також займатися з дітками, годувати та вкладати спати) Буду рада співпраці з вами і вашими дітками ☺️🧡 Пишіть у приватні повідомлення, якщо зацікавило моє оголошення)