Вінніпег для українців Канада
-
Новий утюжок. Керамічне покриття 80 CAD
-
Пилосос 40 CAD
-
Плойка Нова 15CAD
-
Добрий вечір. Завтра, випадково, ніхто не їде зранку до Селкірка?
-
Сдається квартира з 1.10.2024 у саблет до 30.12.2024р. Ціна 1799 Cad в місяць. Pet friendly. 2 спальні, 2 повноцінні ванні кімнати, пральна і сушильна машина, вся техніка нова (Samsung), є посудомийна машина і мікрохвильова піч. Також є балкон, другий поверх 6-поверхового будинку. Будинок новий, 2 ліфта. На першому поверсі доступні до загального користування ігрова кімната (більярд, боулінг, ігрові автомати), спортзал, сауна, кімната для святкувань з кухнею і просторим залом, Starbucks station, конференц зала. Є також тераса для відпочинку з барбекю. Із комуналки платити тільки за електроенергію. При необхідності за додаткову плату можна орендувати паркінг місце у теплому бейсменті (125$), або паркомісце на вулиці (75$). Недалеко зупинка blue bus (Plaza station). Адреса 425 Ballantrae Drive.
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Доброго вечора, пропоную послуги няні, маю гарний досвід роботи з дітками, маю педагогічну освіту, можу також займатися з дітками, годувати та вкладати спати) Буду рада співпраці з вами і вашими дітками ☺️🧡 Пишіть у приватні повідомлення, якщо зацікавило моє оголошення)
-
Доброго! Чоловіки хто шукає роботу , заільнилось 1 місце на позицію Polish technical В нас на заводі. Ставка 19$ в подальшим ростом взалежнлсті від рівня. Робота брудна , по 8годинина день в распіраторі. Компанія дуже хороша ,помагає з отриманням ПР і проводить до самого кінця.
-
Та пиздец как дорого . Я jeep grand Cherokee 2015 overland за 22к с налогами взял и рад как слон а тут киа за 31к
-
Наша парафія організовує акцію «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ ДІТЯМ ЗАГИБЛИХ УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ», яка триватиме до 16 жовтня 2024 року. Шкільне приладдя (олівці, фарби, фломастери), маленькі нові іграшки, настільні ігри, шкарпетки, шапки та рукавички, гумки для волосся, щітки для волосся, зубні щітки, зубна паста та інші засоби гігієни, вітаміни, риб'ячий жир, кава, чай , солодощі та цукерки можна принести до офісу церкви в будні з 10:00 до 15:00. Так само пожертви приймаються готівкою, чеком або електронним переказом для покриття вартості доставки. E-трансфер: [email protected] з поміткою «Різдвяні подарунки дітям України». I