Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, сьогодні бачила оголошення в іншій групі. Так схожа на вашу
-
Привет. Вопрос не по теме чата. Подскажите, где можно купить хороший, качественный в меру влажный творог.
-
З 1 Листопада доступна простора, pet-friendly трьокімнатна квартира з гарною розв'язкою за адресою 181 Balmoral street, Winnipeg Поруч автобусна зупинка, магазини, кав'ярні, школа. Квартира після ремонту. У ній є посудомийка, пральна і сушильна машина, мікрохвильовка, великий холодильник. Затишна вітальня, кухня з електрокаміном. Кондиціонер і опалення регулюєтся з квартири Нормальна звукоізоляція Домофон, камери відеонагляду на вході та поверхах Можна отримати паркомісце Перегляд в будь-який час. Якщо виставлено, значить ще доступно. Ціна 2000 включаючи все, крім Hydro Подивитись в 3D можна за посланням tinyurl.com/4skcc8mf
-
Я можу віддати безкоштовно, але там заднє колесо спустило(думаю, протерся протектор)
-
Віддам взуття дитяче. Розмір на фото. Вживане, але в хорошому стані
-
Продам пазли. По 3 долари Такий собі garage sale
-
25 CAD Нова
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv