Вінніпег для українців Канада
-
15 cad
-
40cad
-
Дозировка співпадає?
-
Напишіть, дякую
-
www.gofundme.com/f/collection-of-funds-for-medicine-and-also-for-an-apartment Вітаю ! Декілька місяців тому , з моєю знайомою трапилась жахлива ситуацію у автобусі у місті Вінніпег . Вона їхала з роботи та до неї підсів чоловік та вколов її голкою . По сьогоднішній день вона бореться з наслідками та інфекцією . На даний момент , дівчина не взмозі буде скоро оплачувати свою оренду житла та ліки . Тому , прошу всіх не байдужих підтримати дівчину та доєднатись до збору . Для більш детальної інформації , напишіть мені в приватні повідомлення . Я надам вам всі підтвердження ! Дякую за ваше розуміння 🫶🙏🏻
-
www.gofundme.com/f/collection-of-funds-for-medicine-and-also-for-an-apartment Вітаю ! Декілька місяців тому , з моєю знайомою трапилась жахлива ситуацію у автобусі у місті Вінніпег . Вона їхала з роботи та до неї підсів чоловік та вколов її голкою . По сьогоднішній день вона бореться з наслідками та інфекцією . На даний момент , дівчина не взмозі буде скоро оплачувати свою оренду житла та ліки . Тому , прошу всіх не байдужих підтримати дівчину та доєднатись до збору . Для більш детальної інформації , напишіть мені в приватні повідомлення . Я надам вам всі підтвердження ! Дякую за ваше розуміння 🫶🙏🏻
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Доброго дня! 🌻 💫Мене звати Наталія, я перукар з 15-ти річним досвідом роботи в Україні! Маю ліцензію. 💫Запрошую на чоловічі і жіночі стрижки, фарбування. 💫Працюю в салоні, район Транскона. www.instagram.com/_hairdresser_nataliia_?igsh=ZmdjZTF3MzE1MGdj&utm_source=qr