Вінніпег для українців Канада
-
В кого є Temu приєднуватись в друзі, можно виграти подарунки.
-
Plzzz...Can you help me to win 4 Freebies?Absolutely Yes! temu.com/s/uhdgM403PWo4Zi
-
😄де іх знайти?
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Я майстер перукар. В Жовтнті маю вільні місця, а також дарую бонуси при записі. Детальніше пройдіть за посиланням: www.instagram.com/p/DAmY_Cby7CE/?igsh=OTMyOWxyaWlwNzg5
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Привіт! Я - Марія, дипломований викладач англійської мови з 7-річним досвідом роботи у школі та училищі. Пропоную приватні уроки англійської мови для різних рівнів. 📚 Про мене: Ступінь магістра філології (англійська та німецька мови) Досвід роботи з учнями різного віку та рівня знань Індивідуальний підхід до кожного учня Допоможу з вивченням граматики, розвитком розмовних навичок та підготовкою до іспитів Зараз йде набір у групу учнів початкового та середнього рівня. Старт занять — 15 жовтня. 📍 Формат занять: онлайн або офлайн (за домовленістю) 📞 Контакти: пишіть в приват або телефонуйте за номером: (204) 557-7796 Не пропустіть можливість покращити свій рівень англійської з досвідченим викладачем! 😊
-
💎Ищу людей в команду по арбитражу 👍Беру без опыта, всему обучаю. Беру самую маленькую комиссию на рынке ✅Работаем только с проверенными крупными биржами. Выбиваем лучшие проценты, от 6% в день 🧑💻Пишите, всем отвечу на вопросы @vsakrit
-
Внутри Телеграм появилось казuно! ✅ Без верификаций и регистраций✅ Вывод моментальный ✅ ПРИ ПОПОЛНЕНИИ БАЛАНСА НАЧЕСЛЕНИЕ Х2 БЕЗ ОТЫГРЫША @JetTonRTP
-
Внутри Телеграм появилось казuно! ✅ Без верификаций и регистраций✅ Вывод моментальный ✅ ПРИ ПОПОЛНЕНИИ БАЛАНСА НАЧЕСЛЕНИЕ Х2 БЕЗ ОТЫГРЫША @JetTonRTP
-
-
Наші онлайн-уроки живопису для дітей і дорослих – це чудова можливість почати свою подорож у світ мистецтва. Пропонуємо безкоштовний пробний урок для всіх бажаючих! 🖌️ Малюємо в комфорті вдома, онлайн. 🎨 Вивчаємо базові техніки живопису з досвідченим викладачем. 📆 Гнучкий графік і індивідуальний підхід. Для запису пишіть в особисті 📩
-
Здравствуйте. Есть кто по налоговому законодательству разбираются? Я знаю, что после 55тыс. в год повышается налоговая ставка, отменяются выплаты по GST и влияет на Чайлд бенефис. Вопрос влияет ли как-то состав семьи? Или два человека которые заработали по 50тыс. получают все бенефиты и самую низкую ставку. А муж с женой и новорожденным ребенком который заработал 57тыс. лишается всех бенефитов?