Вінніпег для українців Канада
-
Для реєстраціїї на тест краще підійти в Autopac, там менше людей зазвичай
-
Привіт усім! Можливо, є тут люди, які працюють трейлерними механіками або механіками важкої техніки у вечірню зміну? Якщо у вас шукають працівників, напишіть в приватні повідомлення.
-
Легка шубка з штучного хутра на зріст 140 , ціна 10 $
-
Куртка Zara на осінь на дівчинку у гарному стані 10 $, зріст 140.
-
Квартира з 2 спальнями та 1 ванною кімнатою поруч із Southdale Centre. Головна спальня має гардеробнукімнату типу шафи для зберігання, та дві шафи. У другій спальні одна шафа. Посудомийна машина, кондиціонер в комплекті. Спільна Laundry Cats are friendly з депозитом. Магазини в декількох хвилинах ходьби (фаст-фуд, walmart, co-op, Canadian tire, giant tiger, shoppers, walk in clinic, (численні медичні клініки та стоматологи тощо) Якшо у вас є діти, поблизу є дві elementary school і дві high school. Hydro коштує приблизно 40 доларів на місяць, тепло та вода включена. Ми переїжджаємо, оскільки ми знижуємо рівень до 1 спальні. Ціна 1336
-
З 1 листопада в саблет здається Квартира з 2 спальнями та 1 ванною кімнатою поруч із Southdale Centre. Головна спальня має гардеробну кімнату типу шафи для зберігання, та дві шафи. У другій спальні одна шафа. Посудомийна машина, кондиціонер в комплекті. Спільна Laundry Cats are friendly з депозитом. Є парко-місце. Магазини в декількох хвилинах ходьби (фаст-фуд, walmart, co-op, Canadian tire, giant tiger, shoppers, walk in clinic, (численні медичні клініки та стоматологи тощо) Якшо у вас є діти, поблизу є дві elementary school і дві high school. Hydro коштує приблизно 40 доларів на місяць, тепло та вода включена. Ціна 1336. Ми переїжджаємо, оскільки ми знижуємо рівень до 1 спальні.
-
Привіт. Хто може підказати: чи за програмою 55+ можна працювати? І чи можна отримати знижку на оренду квартири? Дякую.
-
Доброго дня! Шукаю допомогу у вигляді корисної взаємодії. Я маю роботу у вечірній період часу, але не маю того, хто міг би посидіти з дитиною (хлопчик 2,8). В чергах на садочки нашого району фул-тайм стоїмо. Працюю за мінімальну плату, це моя перша робота в Канаді, не маю змогу платити за няню. Я тут без чоловіка, тільки я та дитина. Можливо в когось така сама ситуація, але в ранковий час?! Я могла би посидіти з вашою дитиною в ранковий час, а ви з моєю у вечірній?! Район грейс хоспітал та радіус близько 3 км
-
2 комнатная 840 раен ул Furby