Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Всім,привіт ! Цю сімʼю знаю особисто . Дуже добрі і милі люди . Я прошу у кожного допомогти маленькому Любчику 🙏🏻 Якщо не грошима ,то репостом в соц мережах . Разом ми сила 💪 І ми в змозі допомогти родині і їх чарівному синочку 🙏🏻 www.gofundme.com/f/liubomyrs-fight-with-lymphomas
-
Співчуваю
-
🛏Продам матрас queen size за $150. 💢Розмір: 137L x 190W x 25Th Centimetres 🧡Матрац має індивідуальні кишенькові спіралі та шестишарову структуру, яка підтримує здоров’я хребта 🚘Самовивіз, район St Vital. 💬Прохання писати в особисте.
-
Коли брала на амазон то писало що queen, але можу помилятися
-
Продам електросамокат Circooter Mate 800 W в нормальному стані, Працює, їде, заряджається, у нього не працює гудок і ліхтарик, все інше працює, працює через блютуз, замок працює, максимальна швидкість 45 км на годину, заряджається на 6 годин, запас ходу 45 км. Ціна 600$
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Продам спортивний костюм 35$ , розмір ХL. Новий, не разу не вдягався.
-
Віддам захисне скло для телефона, в комплекте 4 скла, серветки та скрібок для поклейки. Samsung Galaxy S20. За смачну шоколадку.