Вінніпег для українців Канада
-
Продам спортивний костюм 35$ , розмір ХL. Новий, не разу не вдягався.
-
Здается кімната у з 1 жовтня ,299 Queen Street , polo Park, двокімнатній великий , чистій квартирі , парковка плата окремо , мешкае один чоловік , культурний ,3 минути пішки до поло парку , багато магазинів , великий розв'язок з маршрутом автобусів . Горяча ціна 1350 , можно сімейной парі , тоді ціна ділиться на три що е дуже не дорого ,можно для одного, кімната велика як і холодильник , новий матрас як і посуд у подарунок. address 299 Queen st. Polo Park.
-
З 1 листопада здається в оренду саблет квартира (1 спальня +1 вітальня), 8 поверх. 1065,00. Квартира простора і світла. Всі комунальні послуги включені, крім інтернету. Кондиціонер, електричне опалення. Підземний паркінг 80 $. Пральня в будинку (2+2$), 2 ліфти. Доброзичливі та тихі сусіди. Не підходить для домашніх тварин.
-
Добрый день всем Подскажите кто-нибудь пользовался услугами миграционного адвоката или юриста? Скиньте пожалуйста контакт, если были довольны результатом
-
Детский музей на Форксе, flying squirrel, fun park, hide& seek
-
Добрий день Потрібен сімейний лікар якнайшвидше. Можливо хтось знає де зараз набирають чи можливо є місце у свого сімейного лікаря . Написала в декілька клінік , одні назначили зустріч аж на грудень . Але моє питання потребує швидшого рішення , тому буду вдячна за допомогу .
-
Добрий день Потрібен сімейний лікар якнайшвидше. Можливо хтось знає де зараз набирають чи можливо є місце у свого сімейного лікаря . Написала в декілька клінік , одні назначили зустріч аж на грудень . Але моє питання потребує швидшого рішення , тому буду вдячна за допомогу .
-
Дякую
-
Відаємо безкоштовно розкладний диван Самовивіз Jefferson Ave Забрати можна сьогодні до 5
-
Відаємо безкоштовно розкладний диван Самовивіз Jefferson Ave Забрати можна сьогодні до 5
-
Отдам бесплатно 38-39 размер
-
Так, на роботі до 6
-
Доброго дня - залишилися такі товари, кому цікаво пишіть в приватні повідомлення