Вінніпег для українців Канада
-
Добрый день всем Подскажите кто-нибудь пользовался услугами миграционного адвоката или юриста? Скиньте пожалуйста контакт, если были довольны результатом
-
Детский музей на Форксе, flying squirrel, fun park, hide& seek
-
Добрий день Потрібен сімейний лікар якнайшвидше. Можливо хтось знає де зараз набирають чи можливо є місце у свого сімейного лікаря . Написала в декілька клінік , одні назначили зустріч аж на грудень . Але моє питання потребує швидшого рішення , тому буду вдячна за допомогу .
-
Добрий день Потрібен сімейний лікар якнайшвидше. Можливо хтось знає де зараз набирають чи можливо є місце у свого сімейного лікаря . Написала в декілька клінік , одні назначили зустріч аж на грудень . Але моє питання потребує швидшого рішення , тому буду вдячна за допомогу .
-
Дякую
-
Відаємо безкоштовно розкладний диван Самовивіз Jefferson Ave Забрати можна сьогодні до 5
-
Відаємо безкоштовно розкладний диван Самовивіз Jefferson Ave Забрати можна сьогодні до 5
-
Отдам бесплатно 38-39 размер
-
Так, на роботі до 6
-
Доброго дня - залишилися такі товари, кому цікаво пишіть в приватні повідомлення
-
Polo Park сдам в саблет комнату в двухкомнатной квартире. Цена 678кад. Утилиты включены. Доступна с 1го ноября. Подробности в лс.
-
при заповненнi Current country of residence писати старi даннi с work permit чи новi?
-
З 1 листопада здається 2 бедрумна квартира в саблет. Район St.James (західна частина Вінніпегу), поблизу завод Macdon. Ціна 1202 з 1 парко-місцем і 1237 з 2 парко-місцями. В ціну включено все, окрім Hydro. Адреса 40 Strauss Drive. Нажаль не pet friendly.
-
Привіт всім, шукаю 1 бедрумну квартиру, з пралкою і сушилкою і обов’язково парковкою. Бюджет до 1500. Якщо в когось зʼїжджають сусіди, або ви знаєте що є вільні апарти в ваших будинках, або ви самі переїжджаєте і здаєте у саблет, дайте знати в особисті. Квартира потрібна з 1 листопада. Всім дякую✌🏻