Вінніпег для українців Канада
-
Ти знаєш, треба використовувати свою проукраїнську позицію як "ПАТРОН" в російськомовному часто диверсивному тилу "розмитих сенсів типу "да какая разніца, не все так однозначно, чьо ви опять са сваєй мовай, єслі такіє патріти - ідітє ваюйтє, а то в чатах херої, расізм, апять ущемляют, нє імеєтє права мнє что та даказивать, апять сейчас срачи будут на ровнам мєстє ітд". Я правильно передав дискурс? Чи не через це срачі, Джонні? Саме через це постійно - полярність позицій. І в цьому вся суть, БАЗА.
-
Местами абсолютно верно. Я абсолютно ничего не имею против тех, кто говорит на украинском, болгарском, суржике или каких-то диалектах. Единственное, что я пытаюсь объяснить и из-за чего весь спор, что не нужно всех русскоязычных грести под одну гребёнку. Тут есть люди, которые не будут с тобой говорить только из-за того, что ты русскоязычный. В этом вся беда. Для меня абсолютно не важно, на каком языке человек общается, если необходимо, то я спокойно перейду на язык, который знаю. Моё уважение и отношение не поменяется к человеку из-за его языка общения . А если человек начинает оскорблять по языковому ,религиозному или иному критерию ,то я начну в ответ и уважения к этому человеку не будет.
-
Доброго дня! Потрібний іструктор з водіння, щоб підготував до практичного тесту. Вихідні дані-не з нуля, після школи водіння на механіці.. Прошу написати у приватні повідомлення. Дякую.
-
Доброго дня! Потрібний іструктор з водіння, щоб підготував до практичного тесту. Вихідні дані-не з нуля, після школи водіння на механіці.. Прошу написати у приватні повідомлення. Дякую.
-
Давайте цього додіка в блок бо бачу розвелось багато проросійського лайна! Адмін справа за тобою !
-
Доброго дня, мене звати Дарія. Пропоную послуги няні. Маю педагогічну освіту, довгий час працювала з дітьми у дитячому садочку, та займалася вдома. Кому цікаво звертайтесь в особисті повідомлення, буду рада працювати з вашими дітками, деталі роботи обоговоримо особисто☺️
-
Доброго дня, мене звати Дарія. Пропоную послуги няні. Маю педагогічну освіту, довгий час працювала з дітьми у дитячому садочку, та займалася вдома. Кому цікаво звертайтесь в особисті повідомлення, буду рада працювати з вашими дітками, деталі роботи обоговоримо особисто☺️
-