Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Потрібний іструктор з водіння, щоб підготував до практичного тесту. Вихідні дані-не з нуля, після школи водіння на механіці.. Прошу написати у приватні повідомлення. Дякую.
-
Доброго дня! Потрібний іструктор з водіння, щоб підготував до практичного тесту. Вихідні дані-не з нуля, після школи водіння на механіці.. Прошу написати у приватні повідомлення. Дякую.
-
Давайте цього додіка в блок бо бачу розвелось багато проросійського лайна! Адмін справа за тобою !
-
Доброго дня, мене звати Дарія. Пропоную послуги няні. Маю педагогічну освіту, довгий час працювала з дітьми у дитячому садочку, та займалася вдома. Кому цікаво звертайтесь в особисті повідомлення, буду рада працювати з вашими дітками, деталі роботи обоговоримо особисто☺️
-
Доброго дня, мене звати Дарія. Пропоную послуги няні. Маю педагогічну освіту, довгий час працювала з дітьми у дитячому садочку, та займалася вдома. Кому цікаво звертайтесь в особисті повідомлення, буду рада працювати з вашими дітками, деталі роботи обоговоримо особисто☺️
-
-
Привіт дівчата🌷. Відкрито запис на послуги косметолога. 9 років досвіду з України, + коледж в Канаді, ліцензована в Канаді). Працюємо тільки на медікал космецевтиці (Is clinical та alumier). Консультація безкоштовна. Локація Corydon, салон краси Fifth. www.instagram.com/yana___melnyk?igsh=ODgweG9hazk4dWVm&utm_source=qr