Вінніпег для українців Канада
-
Чи це має бути безкоштовно?
-
Вітаю! Хто звертався в emergency скажіть, будь ласка, чи платили за щось?
-
Дякую ❤️
-
Найкраще зателефонуйте їм напряму і виясніть Вашу ситуацію. Мені вони порадили підключити щомісячне автоматичне списання платежів з метою уникнення оплати депозиту. Тому що він повернеться на рахунок аж через 2 роки, як мені пояснили їх представники. Якщо важко спілкуватись по телефону, напишіть листа. Вони досить справно відповідають.
-
Queen Bed frame за 160$
-
Є група в ФБ та Інстаграм або на маркетплейсі інколи продають
-
За україномовного чи російськомовного не підскажу, але запис чекати довго. Мене записали на жовтень 2025 по направленню від сімейного лікаря
-
Стіл для 4-5 людей Діаметр 1м 100$
-
Підставка під ноутбук (пластик) 5$
-
Органайзер для ванної кімнати 10$
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅Працюємо з МРІ клеймами (авто під випадок) ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба