Вінніпег для українців Канада
-
Маю питання, я у Вінніпезі, в малої закінчується паспорт 10 листопада, в мене грошей тіки на рент вистачає + якісь гроші першої необхідності (поїсти, помитися ІТ.д.), + 8 місячний малюк, що робить? Грошей на авіаквиток нема, вони можуть мені запропонувати продовжити якось поштою, чи є якісь альтернативи?
-
Привіт , Продається : Столик з 1 стільчиком -35$ Зволожувач повітря - 10$ Маленька тумбочка - 25$ Маленький столик - 10$ Карімат - 5$ Кушетка - 100$
-
Доброго вечора. Шукаю перевізника на траку/фургоні на вечір четверга, чи є в когось час?
-
🎁1.000.000.000 NOT ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 $NOT right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional NOT. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of NOTCOIN is not
-
Кто-то пытался ?
-
Мужчинам уже не получить справку о несудимости в Канаде?
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,якщо ми хочемо продавати авто в кредиті і в нас є покупець,чи можливо просто зробити трансфер мого кредиту на нових покупців?або ж до кого звернутися за таким питанням?чи можливо де можуть допомогти з кредитом для нових покупців?
-
Вітаю я початковий майстер !!! Шукаю модель на манікюр класичний , манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо , дата 4.11 6.11 8.11 район Osborne river ціна тільки за матеріал
-
З 1.12 здається 2 бедрум ,2 ванни, 25 Daylan Marshall Gate, 1754 CAD. Саблет на 1 місяць, потім можете продовжувати контракт. Пралка, сушарка, посудомийка в квартирі. Комунальні включені. Балкон. Без тварин. 6 поверх. Паркінг окремо є надземний 40 CAD, підземний 120 CAD.
-
Шкода
-
Мені зателефонували з клініки і сказали що найближчий запис аж тоді. Можливо мені так «пощастило»😅
-
Ого ,це у вас занадто довго. Ми чекали три місяці на дерматолога до Skinwise clinic
-
Як нам пояснив наш лікар дерматолог, що направлення до нього може також дати лікар з Walk-in- clinic. Можливо вам варто звернутися сюди , щоб забронювати швидший візит. Після ви зможете звʼязатися по тому телефону , що призначив вам на 2025 рік і відмінити зустріч. В такому разі ви не заплатите штраф.