Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,якщо ми хочемо продавати авто в кредиті і в нас є покупець,чи можливо просто зробити трансфер мого кредиту на нових покупців?або ж до кого звернутися за таким питанням?чи можливо де можуть допомогти з кредитом для нових покупців?
-
Вітаю я початковий майстер !!! Шукаю модель на манікюр класичний , манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо , дата 4.11 6.11 8.11 район Osborne river ціна тільки за матеріал
-
З 1.12 здається 2 бедрум ,2 ванни, 25 Daylan Marshall Gate, 1754 CAD. Саблет на 1 місяць, потім можете продовжувати контракт. Пралка, сушарка, посудомийка в квартирі. Комунальні включені. Балкон. Без тварин. 6 поверх. Паркінг окремо є надземний 40 CAD, підземний 120 CAD.
-
Шкода
-
Мені зателефонували з клініки і сказали що найближчий запис аж тоді. Можливо мені так «пощастило»😅
-
Ого ,це у вас занадто довго. Ми чекали три місяці на дерматолога до Skinwise clinic
-
Як нам пояснив наш лікар дерматолог, що направлення до нього може також дати лікар з Walk-in- clinic. Можливо вам варто звернутися сюди , щоб забронювати швидший візит. Після ви зможете звʼязатися по тому телефону , що призначив вам на 2025 рік і відмінити зустріч. В такому разі ви не заплатите штраф.
-
Дякую за інформацію 😊
-
Вам удачі.🌺
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Car for rent! Good condition! Can be used for delivery work (Uber and Doordash) or for personal purposes. Very economical hybrid car Rental car #rent Здам своє авто в оренду. Можна використовувати для роботи в доставці (Убер і Дордаш) або для особистих потреб. Дуже єкономічне авто 5 л на 100 км Пишіть, відповім на всі запитання
-
Віддам безкоштовно
-
А якщо писала в консульство а відповіді так і не має можливо є інший спосіб дізнатися коли приїде консул?
-
2 форми для запікання Машина для поп корму Сковорідка велика Електро гриль 2 великі тарілки 2 дошки для нарізки
-
Безкоштовно