Вінніпег для українців Канада
-
❗️НАБІР У ГРУПИ❗️ Запрошую всіх бажаючих поринути зі мною у світ танцю👯♀️ 👟 HIP HOP 👑 JAZZ FUNK 👠 HIGH HEELS Перше пробне тренування - безкоштовно🙀 Обирай стиль, бери друзів та приходьте вчитися володіти своїм тілом 💪🏻 📍388 Donald Street (домофон 200#)
-
*Всем, кто ищет работу. Мне срочно нужен персонал, набираем без опыта. Хорошая зарплата..* *-Утро: 6:30-11:30 — 260€ в день* *-Ночь: 17:30-22:30 310 € в день* *Кому интересно напишите + в личные сообщения*
-
Віддам безкоштовно
-
Вам привіт 🙋♀️ Я сертифікована майстриня пірсингу, з досвідом роботи більше 4-х років, та з медичною освітою. Запрошую вас на всі види пірсингу. Працюю з титановими прикрасами 💎 Стерильність гарантована. А саме зараз у мене діє акція: мінус 25% на другий прокол 🔥 Більше моїх робіт можна побачити в інстаграмі: www.instagram.com/nana_piercing_wpg/profilecard/?igsh=em83c25sYm1jZHU4
-
Вам привіт 🙋♀️ Я сертифікована майстриня пірсингу, з досвідом роботи більше 4-х років, та з медичною освітою. Запрошую вас на всі види пірсингу. Працюю з титановими прикрасами 💎 Стерильність гарантована. А саме зараз у мене діє акція: мінус 25% на другий прокол 🔥 Більше моїх робіт можна побачити в інстаграмі: www.instagram.com/nana_piercing_wpg/profilecard/?igsh=em83c25sYm1jZHU4
-
💓🌹
-
Почала заповнювати і одразу потрапила на відповідь на ваше запитання. Якщо податись більше ніж через 4 тижні після звільнення, то можна втратити виплати
-
Всім привіт! Відаємо нашого котика Денвера в хороші руки, у зв’язку з алергією в дитини🥲Йому два роки, стерилізований зі всіма прививками, знає лоток. Він живе в домі, тому ми б хотіли сім’ю, яка теж живе в домі. Якщо вас цікавлять більше деталей, будь ласка, напишіть мені в пп. Всім дякую!
-
Доброго дня. В групі тільки дві людини які займаються перевезенням? Хтось може допомогти перевезти речі в четвер зранку? Будь ласка! Дуже потрібно 🙏
-
Продам 40$(торг). Район North Kildonan
-
Добрий день,підскажіть будь ласка,якщо я буду з дитиною летіти в посольство на виготовлення закордонного паспорту йому 6 років,то можна не робити фото 10*15,якщо він буде присутній? Дякую