Вінніпег для українців Канада
-
💓🌹
-
Почала заповнювати і одразу потрапила на відповідь на ваше запитання. Якщо податись більше ніж через 4 тижні після звільнення, то можна втратити виплати
-
Всім привіт! Відаємо нашого котика Денвера в хороші руки, у зв’язку з алергією в дитини🥲Йому два роки, стерилізований зі всіма прививками, знає лоток. Він живе в домі, тому ми б хотіли сім’ю, яка теж живе в домі. Якщо вас цікавлять більше деталей, будь ласка, напишіть мені в пп. Всім дякую!
-
Доброго дня. В групі тільки дві людини які займаються перевезенням? Хтось може допомогти перевезти речі в четвер зранку? Будь ласка! Дуже потрібно 🙏
-
Продам 40$(торг). Район North Kildonan
-
Добрий день,підскажіть будь ласка,якщо я буду з дитиною летіти в посольство на виготовлення закордонного паспорту йому 6 років,то можна не робити фото 10*15,якщо він буде присутній? Дякую
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-