Вінніпег для українців Канада
-
💓🌹
-
Почала заповнювати і одразу потрапила на відповідь на ваше запитання. Якщо податись більше ніж через 4 тижні після звільнення, то можна втратити виплати
-
Всім привіт! Відаємо нашого котика Денвера в хороші руки, у зв’язку з алергією в дитини🥲Йому два роки, стерилізований зі всіма прививками, знає лоток. Він живе в домі, тому ми б хотіли сім’ю, яка теж живе в домі. Якщо вас цікавлять більше деталей, будь ласка, напишіть мені в пп. Всім дякую!
-
Доброго дня. В групі тільки дві людини які займаються перевезенням? Хтось може допомогти перевезти речі в четвер зранку? Будь ласка! Дуже потрібно 🙏
-
Продам 40$(торг). Район North Kildonan
-
Добрий день,підскажіть будь ласка,якщо я буду з дитиною летіти в посольство на виготовлення закордонного паспорту йому 6 років,то можна не робити фото 10*15,якщо він буде присутній? Дякую
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-
-
Доброго дня! Я працюю в імміграційному центрі GO To Canada, де ми надаємо безкоштовну першу консультацію для тих, хто прибув до Канади за програмою CUAET. Під час консультації наш імміграційний консультант проведе оцінку вашої ситуації та допоможе підібрати відповідну імміграційну програму. Щоб записатися на безкоштовну консультацію, напишіть мені на електронну пошту: [email protected]