Вінніпег для українців Канада
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-
Рекомендуйте друга и получите $100 в случае покупки машины. ПЛЮС - Только 3 дня (до 31 октября) - я лично заплачу еще $100 за рекомендацию, если тот, кого вы рекомендовали, купит и заберет машину до 18:00 31 октября 2024! Обращайтесь ко мне за новыми и б/у машинами сейчас: (204) 805-6180 Юлия
-
-
Доброго дня! Я працюю в імміграційному центрі GO To Canada, де ми надаємо безкоштовну першу консультацію для тих, хто прибув до Канади за програмою CUAET. Під час консультації наш імміграційний консультант проведе оцінку вашої ситуації та допоможе підібрати відповідну імміграційну програму. Щоб записатися на безкоштовну консультацію, напишіть мені на електронну пошту: [email protected]
-
Добрий день! З 1 листопада здаться квартира в районі Assiniboine park на вулиці 2391 Portage ave. - 1 bedroom перший поверх Ціна 1,390$/місяць (Hydro окремо) Поруч знаходяться автобусні зупинки, магазини, школи. В квартирі є пральна машинка, сушарка, холодильник, мікрохвильова піч та кандиціонер. Квартира здається пуста без меблів! На території є два паркінги. Можна з тваринами Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення.
-
Шукаю механіка, який може зробити повну діагностику автомобілю, підняти його щоб подивитись чи все окей по ходовій. Шукаю у Вінніпезі , бажано не далеко від St. Vital Centre
-
Шукаю механіка, який може зробити повну діагностику автомобілю, підняти його щоб подивитись чи все окей по ходовій. Шукаю у Вінніпезі , бажано не далеко від St. Vital Centre
-
Я не знаю шо там та для чого але дуже багато усього залишилось,тканини,ниток,різні візерунки які були привезені з України.
-
Привіт всім мене звати Лена я майстер по нарощуванню вій Виконаю будь-яке нарощення за вашим побажанням Мої послуги: ❤️ classic-40₴ ❤️ 2д -50₴ ❤️ 3д -60₴ ❤️ volume-100₴ ❤️ ламінування -40₴ 📍813 st Mary’s rd Для перегляду робіт по ссилці 💌 www.instagram.com/lenysik_lashes_canada/profilecard/?igsh=bXl1NW93cmNnY
-
Шукаю модель на видалення татуажу брів ремувером Пишіть в інстаграм👇🏻 www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==