Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день! З 1 листопада здаться квартира в районі Assiniboine park на вулиці 2391 Portage ave. - 1 bedroom перший поверх Ціна 1,390$/місяць (Hydro окремо) Поруч знаходяться автобусні зупинки, магазини, школи. В квартирі є пральна машинка, сушарка, холодильник, мікрохвильова піч та кандиціонер. Квартира здається пуста без меблів! На території є два паркінги. Можна з тваринами Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення.
-
Шукаю механіка, який може зробити повну діагностику автомобілю, підняти його щоб подивитись чи все окей по ходовій. Шукаю у Вінніпезі , бажано не далеко від St. Vital Centre
-
Шукаю механіка, який може зробити повну діагностику автомобілю, підняти його щоб подивитись чи все окей по ходовій. Шукаю у Вінніпезі , бажано не далеко від St. Vital Centre
-
Я не знаю шо там та для чого але дуже багато усього залишилось,тканини,ниток,різні візерунки які були привезені з України.
-
Привіт всім мене звати Лена я майстер по нарощуванню вій Виконаю будь-яке нарощення за вашим побажанням Мої послуги: ❤️ classic-40₴ ❤️ 2д -50₴ ❤️ 3д -60₴ ❤️ volume-100₴ ❤️ ламінування -40₴ 📍813 st Mary’s rd Для перегляду робіт по ссилці 💌 www.instagram.com/lenysik_lashes_canada/profilecard/?igsh=bXl1NW93cmNnY
-
Шукаю модель на видалення татуажу брів ремувером Пишіть в інстаграм👇🏻 www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Доброго вечора, Здається в саблет 1-кімната квартира 105 Sage Creek blvd 💰Ціна $1375+ hydro. У комплексі є спортзал та басейн(влітку) зона барбекю. 🚗Паркінг доступний 60$/міс. У квартирі є пральня,сушарка, посудомиюча машина,мікрохвильова піч.🌞Тепла та сонячна сторона. Поруч все є для комфортного життя: Sobeys,Dollarama,Walk-in. Доступна з 1 грудня, можливо трішки раніше. Додаткова інформація у приватні.
-
Здається з 1 грудня у саблет 1Bed/1Bath квартира за адресою 585 Mandalay Dr, Winnipeg Pet friendly Новий будинок, здача 2023р Пралка та сушка у квартирі Техніка повністю нова, є мікрохвильова піч , посудомийна машина, духовка та холодильник Поверх 2/3 є ліфт Вартість - 1465 CAD до кінця грудня , з січня ціна - 1510 CAD В оренду включена вода та інтернет Квартира не кутова, тепла , виходить на південно-західну сторону. Просторий балкон. Є можливість орендувати підземний паркінг за 120 CAD За деталями у Приват mandalaysuites.ca
-
Безкоштовно Жіночий одяг М-Л Ассінабоін парк, Самовивіз
-
Продаю свою машину Volkswagen Jetta 2006 року Fresh safety Двигун- 2,5л Пробіг-236 105 км. Коробка передач-автомат Шкіряний салон Круїз контроль Люк 2 зимові шини в комплекті Без іржі Rebuild status Ціна-6500$ За деталями пишіть мені в повідомлення