Вінніпег для українців Канада
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:11.02(субота)11.03(неділя) 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🧡 🧡Ламінування вій + фарбування 🧡Фарбування вій 🧡ламінування вій 🧡Ламінування + фарбування брів 🧡Ламінування брів+ корекція брів 🧡Корекція брів + фарбування + ламінування 🧡Корекція брів 🧡Фарбування + корекція брів 🧡Депіляція в зоні обличчя 🧡 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🧡зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🧡 Пишіть мені у приватні повідомлення 🧡підберемо для вас найкращий час 🧡 На перший візит діє знижка -15%‼️‼️‼️‼️ instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🧡
-
Шукаю автомеханіка або людину з досвідом ремонту авто для допомоги з ремонтом автомобілів по вечорам та вихідним. Всі деталі в особисті 🚘
-
Доброго дня,якщо я маю робочу візу на 10 років.і вже перебуваю в Канаді з ворк пермітом на 3 роки.Чи буде віза і схвалення для надання ворк перміту підставою для отримання нового перміту,коли цей закінчиться.Я не працюю,бо маю в грудні родити .І не факт що на цей час буду працювати,а жити тут хочу.Працює чоловік,чи за рахунок його ворк перміту продовжать і мій і старшої дитини,яка вже тут навчається в школі?
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅Працюємо з МРІ клеймами (авто під випадок) ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Вебінар про можливості вивчення англійської - підготовка до IELTS/CELPIP від International Language Academy of Canada + спеціальні акції для українців 🔥 - безкоштовний пробний урок - безкоштовний офіційних екзамен IELTS/CELPIP - тиждень навчання у подарунок для учасників вебінару РЕЄСТРАЦІЯ: www.eventbrite.com/e/1059136498779
-
З 1 грудня (1.12.24) здається в саблет 1 bedroom, 7 поверх, великий балкон, пралки/сушки в підвалі. Дійсно безпечний і затишний район.133 Niakwa Rd. Без тварин. Чудова звукоізоляція, сусідів взагалі не чутно. Поряд автобуси 55, 59, 16. 10 хв до 14, 54. Поряд Freshco, Superstore, Dollarama. Школи, садочки. В будинку безкоштовно - тренажерка, сауна, джакузі, велика ігрова кімната/для святкувань. Підземний паркінг 85 cad/міс за бажанням. Дуже тепла квартира, hydro 15 весна-літо, 50 взимку. Вода, кондиціонер включені в рент. Renovated кухня, техніка (витяжка, холодильник, плита, посудомийка), ванна. Контракт до 30.09.25, оплата 1220 cad/міс. Менеджер будинку розуміє українську, російську. Подивитись квартиру, щось спитати по квартирі - прошу писати в особисті 😊
-
Продам ковбойки Dolche Vita Розмір 8 Натуральний нубук, натуральна шкіра всередині Вдягала один раз, ідуть на вузьку ногу. 40$ Ассінабоін, можлива доставка по місту
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
стелька 31см, на тонкой подошве
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:11.02(субота)11.03(неділя) 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.💕