Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю, громадо! Допоможіть порадою. В кого недавно знайомі, друзі чи родичі подавались на Visitor visa по Вашому запрошенню або без нього, та отримали цю візу? Скільки часу пройшло від підтвердження аплікації до видачі візи?
-
Цікаво. Можна більш детальніше. Дякую
-
Це стосується трохи інших посад і сфер мабуть, коли є доступ до баз даних клієнтів тощо, тобто коли інформацію з однієї компанії ви можете використати в іншій що призведе до збитків першої
-
С этим я могу помочь
-
Часто про таку заборону вказують в договорі. Якщо немає прописано, що не можна, то значить можна🤣
-
🖐🏻Привіт, мене звати Вікторія. Я професійний тату-майстер, готова втілити найсміливіші ідеї на вашій шкірі! Моя студія – це комфортний і сучасний простір, де особлива увага приділяється якості, безпеці та індивідуальному підходу до кожного клієнта. Для перших пʼятьох клієнтів зроблю знижку в 15%. ✨ Студія обладнана професійним освітленням і всім необхідним аби ви почувалися зручно під час сеансу. Також я допоможу підібрати ідеальний дизайн, який підкреслить вашу індивідуальність. Для запису пишіть в instagram студії : www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== Або безпосередньо в telegram Записуйтесь на консультацію або тату-сесію прямо зараз!❤️
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬