Вінніпег для українців Канада
-
или камод
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅Працюємо з МРІ клеймами (авто під випадок) ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Так там эмаль уже испортилась и проржавела, вы ничем не очистите, только новое покрытие, квартира не ваша, не заморачивайтесь
-
Однокімнатна квартира в суборенді в центрі Вінніпега - 464 St. Mary Ave Ці апартаменти розташовані в самому центрі Вінніпега, прямо навпроти Вінніпезької художньої галереї, звідки можна легко дістатися до різноманітних ресторанів, магазинів і розважальних закладів. Пішки від Університету Вінніпега, 13 хвилин автобусом від Osborn Village, 15 хвилин від Forks, 3-5 хвилин ходьби від автобусних зупинок (Southbound Osborne at York - 16, 18, 58 and 60, Westbound Graham at Vaughan (The Bay) 16.19, 20, синя лінія тощо), 3 хвилини ходьби від супермаркету Colonoy, 11 від Safeway та shoppers drugmart на автобусі. Пральна машина в будинку. Побутова техніка: мікрохвильова піч, новий холодильник, плита. Можливе дарування: вентилятор, матрац. Орендна плата та комунальні послуги: 846,00 в місяць. В комунальні послуги входить: опалювання та вода.
-
Продам, нова, прогадала з розміром, XXL, може підійде і на XL, треба міряти. 45₴
-
Матрас+спринбокс. В комплекте. Был в употреблении 1,5 года. 150 долларов
-
🇺🇦 Документи UA 🇺🇦, звертайтесь в приватні або за номером 2048912338. Доброго дня. Мене звати Юлія, я юрист із України, зараз проживаю у Вінніпезі. Можу допомогти вам із вирішенням наступних питань: - Довідка про несудимість Україна, Польща - Свідоцтво про: Народження, шлюб, смерть. - Витяги, довідки, архівні документи з ДРАЦСу. - Копії рішення суду. - Відновлення диплома атестата, додатка. - Розірвання шлюбу, аліменти, розподіл майна. - Переклади. Коротка консультація безкоштовна.
-
Продам, 30₴.