Вінніпег для українців Канада
-
Кто знает инструкторов по вождению ?
-
Доброго дня. Здаю кімнату у квартирі за адресою 690 Kenaston BLVD для дівчинки або жінки. Проживає дівчинка, працює у нічні зміни. Ціна 690$ з парковочним місцем, якщо без машині 630$. Депозит 362.50. Включено у вартість-вода, електрика. Одразу з боку є Superstore. На літо є власний басейн на території жк. В кімнаті ліжку з матрасом Queen. Є власний гардероб у кімнаті, власне опалення у кімнаті. Інтернет 34$. Є посудомийка. Величезний балкон. Карточку для прання поповнюєте самі. На кожному поверсі по 2 правки та сушилки, поверхів 15. Немає безхатьків на районі. Багато українців. Зручний район біля Outlet та Polo park. Автобусна зупинка біля жк. За детальними фото і інформацію очікую в приватні повідомленні.
-
Привіт , як щодо фото як з Pinterest ? Пропоную зйомку « Час кіно»📸 Затишна студія 😍 Улюблений фільм на проекторі ✨ Попкорн 🍿 Ця зйомка круто підійде : Для лав сторі ❤️ Сімейних зйомок 🧑🧑🧒 Та навіть індивідуальних фотосесій ☺️ Якщо вас зацікавила ідея і виникли питання з радістю на них відповім 📸 Мій інстаграм www.instagram.com/napkhaniuk.photo/profilecard/?igsh=N3NsdjVvZ2MzcTQy
-
Продам Honda accord Sport 2015 Clean title, 224800 km, має safety, комплект зимової резини в комплекті, ціна 13.600+торг
-
Забьешь в Гугле выдаст контакты
-
Alexx service
-
Чого Ви так вирішили? Будь хто може податися. Потрібно резюме і заповнити внутрішню аплікаційну форму. Інша справа, що не видно, що за підприємство і реквізити. То ж скористатися цією пропозицією неможливо
-
Привіт друзі! Я - фотограф, шукаю моделей для свого портфоліо. Ось мої роботи, також інші роботи ви можете передивитись в моєму інстаграм, який я надішлю вам в особисті повідомлення. Що ви отримуєте: 15-20 оброблених фото; підбір образів та розробка плану зйомки, відштовхуючись від моїх референсів та ваших побажань, і звичайно хороший настрій)) За вартістю звертайтесь в особисті. Якщо ви хочете отримати нові фото та емоції, буду щиро рада вас бачити саме на моїй зйомці.
-
Р-н?
-
Сет диванів (3-seat + 2seat) 250$ Стан нормальний, проте є плями (потребує миття миючим пилососом. Як варіант, його можна взяти в аренду у Home Depot) Pick up - Windsor park area