Вінніпег для українців Канада
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅Працюємо з МРІ клеймами (авто під випадок) ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
🖐🏻 Привіт! Я Вікторія, професійний тату-майстер, готова реалізувати ваші найсміливіші ідеї! У моїй студії на вас чекає комфорт, якість, безпека та індивідуальний підхід. Запис у Instagram: instagram.com/accept.ink Або telegram Записуйтесь на консультацію або сеанс прямо зараз! ❤️
-
🚩Здається 1бедрум квартира у саблет з 1.11.2024 🚩 У тихому і затишному районі за адресою Crestview поряд з Grace Hospital 700 setter street Ціна 1399 все включено. + критий теплий паркінг. ( також входить в ціну ) Чудовий варіант на зиму Поряд з будинком є автобусні зупинки Superstore Дитячі садочки, школа, багато затишних парків Будівля No petfriendly, No smoking Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі Є кондиціонер Тихі сусіди
-
Велосипед новий. Самокати б/у у гарному стані
-
🚩Здається 1бедрум квартира у саблет з 1.12.2024 🚩 У тихому і затишному районі за адресою Crestview поряд з Grace Hospital 700 setter street Ціна 1399 все включено. + критий теплий паркінг. ( також входить в ціну ) Чудовий варіант на зиму Поряд з будинком є автобусні зупинки Superstore Дитячі садочки, школа, багато затишних парків Будівля No petfriendly, No smoking Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі Є кондиціонер Тихі сусіди
-
Продам
-
25$ Висота 60см Ширина 40см Глибина макс. 30+см
-
З 1 грудня здається в sublet будинок на Трансконі. Вартість 1600$ + hydro, water. Три окремі кімнати, гараж на дві машини. 10 хв пішки до шкіл всіх рівнів, поруч автобусна зупинка. Sublet до жовтня 2025року. Можна з невеликим тваринами. За додатковими питаннями та запитом на перегляд пишіть в особисті. Дякую
-
Продам 2018 Ford Fusion Hybrid SE Clean title, safety. Пробег 292т км. 2.0 бензин + гибрид. Расход 5л на 100 км Кожаный салон, подогрев сидений, климат, бесключевой доступ, завод с пульта, люк, CarPlay и тд. Два комплекта колес Машина регулярно обслуживается, ржавчины нет, привезена из Онтарио $13250 + торг
-
🌸Запрошую на БЕЗКОШТОВНИЙ урок стрейчингу! 🗓 Коли: ця субота, 7:30-8:30 вечора Це ваш єдиний шанс відвідати урок БЕЗКОШТОВНО в цьому місяці! Долучайтеся до нас, щоб розслабитися, покращити гнучкість і отримати задоволення. Чекаю вас! Реєстрація у приватних повідомленнях🤍🧘♀️
-
🌸Запрошую на БЕЗКОШТОВНИЙ урок стрейчингу! 🗓 Коли: ця субота, 7:30-8:30 вечора Це ваш єдиний шанс відвідати урок БЕЗКОШТОВНО в цьому місяці! Долучайтеся до нас, щоб розслабитися, покращити гнучкість і отримати задоволення. Чекаю вас! Реєстрація у приватних повідомленнях🤍🧘♀️
-
Вам привіт, мене звати Нана🙋♀️ Я сертифікований майстер пірсингу, з досвідом роботи більше 4-х років, та з медичною освітою. Запрошую вас на всі види пірсингу. Працюю з титановими прикрасами 💎 Стерильність гарантована. Буду чекати всіх бажаючих ❤️ Більше моїх робіт можна побачити в інстаграмі: www.instagram.com/nana_piercing_wpg/profilecard/?igsh=em83c25sYm1jZHU4
-
Вам привіт, мене звати Нана🙋♀️ Я сертифікований майстер пірсингу, з досвідом роботи більше 4-х років, та з медичною освітою. Запрошую вас на всі види пірсингу. Працюю з титановими прикрасами 💎 Стерильність гарантована. Буду чекати всіх бажаючих ❤️ Більше моїх робіт можна побачити в інстаграмі: www.instagram.com/nana_piercing_wpg/profilecard/?igsh=em83c25sYm1jZHU4
-
Hey everyone my name is Mahmoud am working as a personal trainer in shapes fitness McPhillips branch in Winnipeg also am certified from WSWCF Academy for street workout and Calisthenics federation if you want to gain muscle, lose weight , gain strength or do Calisthenics 😮 and parkour feel free to reach out to me before you come to the gym or if you want private class you can choose your place you want to train at also am coach online if anyone wants online coaching thank you