Вінніпег для українців Канада
-
Ещё свободны?
-
PetSmart тоже предупредили, что даже вскрытую пачку возьмут обратно
-
В районе Такседо рекомендовали ранее в чате, но точно адрес не помню
-
Buffalo driver training
-
Здам в саблет з 1.12 на 1 місяць 2 bedroom 2 bathrooms. 25 Daylan Marshall Gate. Потім можна продовжити контракт. 1754 CAD. Всі комунальні включені. Є спортзала та паті рум у будівлі. 6 поверх. Поруч Walmart, Garden City. Шкільні автобуси зупиняються під будинком. Парковка наземна і підземна.
-
Мікрохвильова
-
Всем добрый вечер.Вопрос такой, есть подозрение что работодатель не доплатил, как это доказать?Выписку прислали, но там насчитано совсем небольшое колличество часов, что не может быть, есть камеры при входе, но похоже что смотреть их никто не собирается.Как доказать что я работала больше?Есть ли здесь такое как табель по дням , как он здесь называеться и могу ли я его попросить ?
-
Спілкуватися з керівництвом. "Табель по дням" тут існує, але всюди різний. В мене бували аналогічні ситуації, як виявлялося, то чи бухгалтерія завтикала, чи неправильно передали дані у бухгалтерію, і це все дуже швидко вирішувалось. Якщо умовний менеджер на місці нічого робити не хоче, шукайте контакти вищого керівництва і звертайтесь до нього.