Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю! Сьогодні 10.11.2024 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Вітаю! Сьогодні 10.11.2024 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Привіт,чи є в групі сантехнік,потрібна допомога,якщо такі є,напишіть мені
-
-
-
Всем привет !!🙂я начинающий мастер!!! Ищу модель на классический маникюр, маникюр с покрытием для отработки скорости и пополнение портфолио, дата 13.11, 15.11, 17.11 район Osborne river оплата только за материал
-
Стіл IKEA 110*67 см 30 cad 2 стільчика в подарунок до столу, лампа і торшер IKEA по 10 cad, все в ідеальному стані, забирати в р-ні old St.Vital. все разом за 45
-
Продається матрас IKEA розмір Twin (189*97*20 см), ідеальний стан, незалежні пружини надзвичайно комфортні для сну, використовувався тільки в waterproof протекторі (протектор в подарунок) менше 1 року, є чек, 180 cad, (ціна в IKEA 399). Торг. Забирати в р-ні old St.Vital. Прошу писати в особисті
-
4000 cad,без сейфти!
-
Привіт,надаю послуги по ремонту одягу і сумок, недорого
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Журнальный столик 15 дол
-
Строительные ботинки с металическим носком ( новые такие 200 дол) фирма CAT Состояние видно на фото . Продам за 80
-
10 дол тигра поет разные песни . При косании просто издает разные звуки