Вінніпег для українців Канада
-
Є варіант як швидко і легко заробити, пиши мені +
-
Яка ціна чорного костюму?брюки стретчеві ?
-
Придлогаем роботу в Киеве,с хорошим доходом и жильем
-
Brooklyn Weissig newleafrmt.com/meet-the-team/
-
Вітаю! Завтра 16.11.2024 о 16-00 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Вітаю! Завтра 16.11.2024 о 16-00 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
-
Вітаю! Коли я прилетіла два роки назад мені було 51 рік. Мову не знала. Роботу знайшла через місяць. Отримала PR. Зараз планую міняти роботу, бо працюю з двома вищими освітами на заводі. Але вважаю, що у 2022році нам було простіше. Самі українці були дружніми і допомагали один одному. І фірми намагалися допомогти українцям. Наш завод тоді прийняв на роботу біля 100 українців і не зважали на рівень мови. А зараз все змінилося. Мамі потрібно бути впевненою і дуже привітною. Канадці дуже люблять щирих і усміхнених людей. Бажаю успіхів їй!
-
Є варіант як швидко і легко заробити, пиши мені +
-
Доброго дня всім небайдужим. Мій канадський номер перетворився в тикву, а я не зарегіструвалась на сайті оператора, тепер мені потрібена фізична карта для поповнення. Я зараз перебуваю в Україні, приїхала лікувати дочку. Якщо знайдеться небайдужа душа, яка купить поповняшку від CHART то буду дуже вдячна. Гроші поверну на карту. Дякую, хто відгукнеться
-
Доброго дня всім небайдужим. Мій канадський номер перетворився в тикву, а я не зарегіструвалась на сайті оператора, тепер мені потрібена фізична карта для поповнення. Я зараз перебуваю в Україні, приїхала лікувати дочку. Якщо знайдеться небайдужа душа, яка купить поповняшку від CHART то буду дуже вдячна. Гроші поверну на карту. Дякую, хто відгукнеться
-