Вінніпег для українців Канада
-
Здается велика кiмната, $650 з рахунками Розташування - гарний незалежний будинок з двома спальнями, однією вітальнею, однією ванною кімнатою та однією кухнею. Тихо, безпечно. Зручне транспортне сполучення. 2,5 км від RRC/UofW (п'ять хвилин на машині та 15 хвилин на автобусі). В 300 метрах є автобусна зупинка, необмежена безкоштовна парковка на узбіччі, найшвидкісніша оптоволоконна мережа 1.5gb/sec, великий приватний backyard. Велика спальня з ліжком розміру "twin-size", вода, електрика, опалення та доступ до Інтернету. Можлива подобова та короткострокова оренда, перевага – довгострокова
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Hello if you have TD BANK TEXT ME…
-
-
-
⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОСЛАВНИЙ СОБОР СВЯТОІ ПОКРОВИ Saint Mary the Protectress Ukrainian Orthodox Cathedral 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 820 Burrows Ave., Winnipeg ⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКА КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА Sts. Volodymyr and Olha Cathedral (Ukrainian Catholic Church) 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 115 McGregor St, Winnipeg, MB R2W 4V6 ⛪️🇺🇦 Богослужіння щонеділі в Церкві ХВЄ, Steinbach MB. Служіння проходять: 🔴 Неділя 🕑 2:00pm 340 Second str., Steinbach, MB maps.app.goo.gl/GDqUq4Miy5f7SLQ19 🇺🇦Служіння щонеділі в УКРАЇНСЬКІЙ ЄВАНГЕЛЬСЬКІЙ ЦЕРКВІ, Steinbach MB. Служіння проходить: 🔴 Неділя 🕑 2:00pm. 465 Henry St. Steinbach, MB maps.app.goo.gl/vXfSntJpyCwFkCBs8
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
Продам контейнер пластмасовий з кришкою. 15$ один. В наявності 2 шт Висота - 43 см Ширина - 56см Дліна - 78см
-
Вітання всім. Хто може надати інформацію. Я поміняв паспорт. Потрібно оновити візу. Я подався онлайн. Чи можу я звязатись з візовим центром (бажано телефоном)..
-
Віддам даром, але вони підписані.
-
Продам 10$ Не сезон, але може комусь треба
-
Без проблем, я сам все ещё экспериментирую. Но не должно быть проблем с глазами. Просто положите в раковину горелки и запшикайте и оставьте на какое-то время
-
Вітання всім. Хто може надати інформацію. Я поміняв паспорт. Потрібно оновити візу. Я подався онлайн. Чи можу я звязатись з візовим центром (бажано телефоном)..
-
Шукаю не подалік від поло парку
-
Що за район?