Вінніпег для українців Канада
-
Hello if you have TD BANK TEXT ME…
-
⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОСЛАВНИЙ СОБОР СВЯТОІ ПОКРОВИ Saint Mary the Protectress Ukrainian Orthodox Cathedral 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 820 Burrows Ave., Winnipeg ⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКА КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА Sts. Volodymyr and Olha Cathedral (Ukrainian Catholic Church) 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 115 McGregor St, Winnipeg, MB R2W 4V6 ⛪️🇺🇦 Богослужіння щонеділі в Церкві ХВЄ, Steinbach MB. Служіння проходять: 🔴 Неділя 🕑 2:00pm 340 Second str., Steinbach, MB maps.app.goo.gl/GDqUq4Miy5f7SLQ19 🇺🇦Служіння щонеділі в УКРАЇНСЬКІЙ ЄВАНГЕЛЬСЬКІЙ ЦЕРКВІ, Steinbach MB. Служіння проходить: 🔴 Неділя 🕑 2:00pm. 465 Henry St. Steinbach, MB maps.app.goo.gl/vXfSntJpyCwFkCBs8
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
Продам контейнер пластмасовий з кришкою. 15$ один. В наявності 2 шт Висота - 43 см Ширина - 56см Дліна - 78см
-
Вітання всім. Хто може надати інформацію. Я поміняв паспорт. Потрібно оновити візу. Я подався онлайн. Чи можу я звязатись з візовим центром (бажано телефоном)..
-
Віддам даром, але вони підписані.
-
Продам 10$ Не сезон, але може комусь треба
-
Без проблем, я сам все ещё экспериментирую. Но не должно быть проблем с глазами. Просто положите в раковину горелки и запшикайте и оставьте на какое-то время
-
Вітання всім. Хто може надати інформацію. Я поміняв паспорт. Потрібно оновити візу. Я подався онлайн. Чи можу я звязатись з візовим центром (бажано телефоном)..
-
Шукаю не подалік від поло парку
-
Що за район?
-
Настав час найбільших знижок року - чорна п'ятниця і вже можна купити телефон або зробити вигідний тарифний план зі знижками: - Google pixel 9 - 0 доларів на місяць (за умови повернення через 2 роки) - Samsung galaxy S24+ - 20 доларів на місяць (за умови повернення через 2 роки) - Iphone 16 - 32 долари на місяць (за умови повернення через 2 роки) І як завжди аксесуари до телефонів у подарунок. Нові знижки додаються кожного дня! Тому якщо вам потрібен новий телефон, гарний мобільний тариф або домашній інтернет, ласкаво прошу у гості. Адреса магащина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир Я працюю кожного дня без вихідних до кінця місяця, але прошу писати щоб узгодити дату та час і не стояти у чергах
-
📢 Join Us for the 3rd Annual Ukrainian Makers Christmas Market 🎄🌻🎉💙💛🛍️🛎️ We invite you to our exciting event: 🗓 *Sunday, November 24, 2024* 🕙 *12:00 AM – 4:00 PM* 📍 *1175 Main Street* (Look for the “sandwich sign” in front of the Holy Trinity Cathedral) 💥 * You can purchase unique holiday gifts 🎁 by amazing Ukrainian craftsmen and enjoy 🍽 delicious Homebaking Ukrainian dishes and Perogies Galore 🥟, along with entertainment for children!🤹🏾♂️🎨 Bring your family and friends for a fun-filled day! You don’t want to miss it! Запрошуємо Вас відвідати ярмарок українських майстрів! Ви зможете придбати оригінальні подарунки до різдвяних свят та смачні українські страви, від наших талановитих та неймовірних майстринь, також будуть різноманітні розваги для діток! Буде благодійний збір в допомогу Благодійному Фонду «Мрійники UA”.🇺🇦🌹💛💙 Чекаємо на кожного з Вас: 24 листопада, 12:00-16:00! facebook.com/events/s/ukrainian-makers-christmas-mar/1317437372593612/