Вінніпег для українців Канада
-
Підкажіть будь-ласка, ще можна підʼїхати подивитись і щось забрати? Якщо ще є що забирати 😅
-
Привіт всім, маю таке питання скоріш за все до чоловічої частини спільноти. Хто може поставити на пусті диски на авто, ковпаки? Бо на сервісі перевзули машину і завтикали за ті ковпаки, а записуватись знову в чергу не дуже хочеться. Знаю що це можна зробити вдома, але на парковці вручну домкратити машину і крутити болти не дуже хочеться. Так що може в кого є гараж і вільних пів години?
-
Привіт! 👋 Я — сертифікований майстер тату 🎨 з досвідом, і запрошую вас до мого затишного студійного простору 🏡 у центрі міста. У нас панує дружня атмосфера 💫, індивідуальний підхід 🤝 та тільки високоякісні матеріали 🌟. Готові втілити вашу ідею в реальність? ✨ 🔗 Переходьте на Instagram, щоб переглянути мої роботи та записатися: www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== 💬 Або пишіть мені в Telegram — все обговоримо! Чекаю вас у студії, буде круто! 💥
-
Вітаю!!! Я початковий майстер, шукаю модель на манікюр класичний , манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо , дата 24.11, 25.11, 26.11 район Osborne river оплата тільки за матеріал
-
Треба було щось написати, я би сховав в гаражі.
-
Дякую, чоловік вже приїздив
-
Так,можна, але я не впевнений що щось нормальне залишилось.
-
45$ Ботинки Timberland одевались один раз по подошве как новые размер 39. Нахожусь на Grand ave.по всем вопросам пишите в личку.