Вінніпег для українців Канада
-
Приветствую 👋 Ищу заинтересованных людей на взаимовыгодное сотрудничество Доходность 1000$ в неделю, график гибкий Подробности пишите +
-
🚗 AutoSpektr – Ваш надійний партнер у догляді за автомобілем! 🚗 Шукаєте якісний та професійний ремонт або техобслуговування? Ми готові допомогти вам з будь-якими завданнями – від дрібного ремонту до повного техогляду. ✅ Діагностика та ремонт будь-яких марок автомобілів ✅ Заміна масла, гальм, шин та інших витратних матеріалів ✅ Комплексне ТО та обслуговування ✅ Сучасне обладнання та кваліфіковані майстри Довірте свій автомобіль експертам! Ми гарантуємо високу якість та індивідуальний підхід до кожного клієнта. 📞 Дзвоніть: 204-890-6389 📧 Пишіть: [email protected] Приїжджайте до нас, і ваш автомобіль знову буде на ходу!
-
Вакансія для українців, які хочуть стабільного заробітку Робота в офісі за комп’ютером, комунікація в Telegram Зарплата близько 2500 доларів, зручні щотижневі виплати Вік 18-35 років Забезпечуємо житлом, харчуванням та переїздом Бонусна система за активну роботу Деталі за запитом @anna_hrs
-
Привіт 🙋♀️ Я рада поділитися новиною – я почала робити Mochi, традиційні японські десерти! Запрошую вас завітати на мою сторінку, де ви знайдете смачні й цікаві варіанти солодощів www.instagram.com/panda_moti_?igsh=bzhwbTlvNGQ4OHN6 🎉 Спеціальна пропозиція: на ваше перше замовлення – знижка 10%!
-
Запрошую вас на регулярні танцювальні заняття з Tribal Fusion Dance 🔥 на яких ви не тільки пробудите ваше тіло, станете більш пластичною, а ще й навчитеся відчувати ваше тіло, взаємодіяти з ним ❤️🔥 ➡️ Оплата: - одне заняття 14$ - абонемент (4 заняття - 1 місяць) - 40$ Тривалість: 1 год 🫶 Для запису пишіть в особисті ✍️ #tribal #dance #enjoy #winnipeg #canada
-
Всім привіт. Віз аеропорту канадську сімю. Вони просили подати оголошення. Здається Велика 1-кімнатна квартира в тихому будинку доступна на 1 січня або, можливо, 15 грудня У вартість оренди входить теплова вода гідрокондиціонування повітря та телевізійний пакет 980 доларів на місяць Зателефонуйте Джиму 204 771 6460 Розташований за адресою 351 Springfield Road ХОЧУТЬ ТІЛЬКИ УКРАЇНЦІВ.
-
❗️❗️❗️ УВАГА. До 1 грудня діє знижка 20% на перший місяць онлайн ведення в честь BLACK FRIDAY. Встигни підготувати своє тіло, адже літо вже зовсім скоро настане ❗️❗️❗️ Онлайн ведення - ідеальний формат тренувань. Ви займаєтеся у зручний для вас час, де я виступаю вашим наставником/тренером у форматі онлайн. Це не онлайн тренування, де ми з вами займаємося по відеозв'язку Що входить в Онлайн ведення: "Особистий супровід" ⚫️ Розроблю персональну програму тренувань під вас ⚫️Розроблю план харчування і надалі буду його коригувати ⚫️ Постійний прямий зв'язок зі мною в телеграмі. ⚫️ Щотижнева перевірка вашої форми Контроль вашої дисципліни, кому не вистачає мотивації дотримуватися плану ✅ Також додатково пропоную офлайн тренування в будь-якому залі Вінніпегу. 📝Щоб записатися на онлайн введення пишіть в приват або інстаграм den1sdorofeev