Вінніпег для українців Канада
-
Part time and full time position available Pay is guaranteed Flexible schedule Pay every week Sin / Cash Please anyone interested send a DM Text only…thank you
-
Доброго дня. Написала вам у приватні повідомлення
-
Маючи візу США можно
-
Вітаю! Хто може зробити манікюр 💅 сьогодні або завтра?
-
Всем доброго дня! Недавно приехал в Виннипег и ищу работу в сфере, которую люблю — автомобильный ремонт. Ранее работал на заводе: начинал слесарем и со временем вырос до механика цеха. К работе всегда подхожу с ответственностью и вниманием к деталям. Буду рад любой возможности работать по специальности. Если вам нужен надежный и опытный автомеханик, свяжитесь со мной! ТГ
-
Працюю в салоні . Хороший салон) Район Pembina. Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ==
-
🚘Оренда авто від AutoSpektr: надійно та зручно! Шукаєте перевірену службу оренди авто у Манітобі? Ми пропонуємо гнучкі умови та привабливі знижки! Наші умови: Мінімальний термін оренди — 4 дні. Застава: $500 для мешканців Манітоби, $750 для інших. Знижки: 1 тиждень — 5% 2 тижні — 7% 3 тижні — 9% 1 місяць — 15% Що включено: • Страхування входить у вартість оренди! Додатково: Податки сплачуються окремо. Потрібне дійсне водійське посвідчення та хороша репутація в MPI. Контакти для бронювання: 🌐 Вебсайт: rental.spektr.ca 📧 Електронна пошта: [email protected] 📞 Телефон: (204) 202-8280
-
Добрий вечір,може в когось на продаж є котики,напишіть будь ласка
-
Я можу до неї поїхати навіть сьогодні
-
Може вона мені сама може подзвонити?
-
Можете мені дать її номер телефона?