Вінніпег для українців Канада
-
Марка "Ан-225 Мрія" 50 Cad
-
Доброго дня,може хтось хоче ходити до залу Altea Winnipeg ,я маю контракт до вересня 2025 року і я шукаю людину яка б хотіла ходити туди бо для мене це дуже далеко і нема часу їздити ,виходить разом з таксом 50$ кожні два тижні що на місяць буде 100$(але це якщо вам більше 22),до 22 років 25$ на два тижні виходить ,там є спорт зал,сауна,різні групи входять у вартість ,якщо хтось цікавиться звертайтесь і можемо на вас переоформити контракт )
-
Доброго дня,може хтось хоче ходити до залу Altea Winnipeg ,я маю контракт до вересня 2025 року і я шукаю людину яка б хотіла ходити туди бо для мене це дуже далеко і нема часу їздити ,виходить разом з таксом 50$ кожні два тижні що на місяць буде 100$(але це якщо вам більше 22),до 22 років 25$ на два тижні виходить ,там є спорт зал,сауна,басейн,різні групи входять у вартість ,якщо хтось цікавиться звертайтесь і можемо на вас переоформити контракт )
-
наш дом 1909 года. сегодня написал лендлорду о холодной батарее в коридоре, ответила , что завтра придёт мастер. мне кажется починить можно что угодно при желании. Надеюсь там всё получится
-
Все буде добре
-
Офіцери все розуміють так що нехай вона не переживає )
-
Я летів з базою і якось вижив )
-
Факт!
-
Привіт всім мене звати Лена я майстер по нарощуванню вій Виконаю будь-яке нарощення за вашим побажанням Мої послуги: ❤️ classic-40₴ ❤️ 2д -50₴ ❤️ 3д -60₴ ❤️ volume-100₴ ❤️ ламінування -40₴ Ps…перший візит 50 ₴ будь-яке нарощення ❤️ 📍813 st Mary’s rd Для перегляду робіт по ссилці 💌 www.instagram.com/lenysik_lashes_canada/profilecard/?igsh=bXl1NW93cmNnYXN2
-
Так, витрачати Ви їх можете куди завгодно. Впливає тільки на кредитний ліміт.
-
Здається велика 1бедрум квартира з 1 січня 2025 року. Район Транскона, 500 метрів від Костко та 800 м. до Кілдонан Плейс. Адреса: 10 El Tassi Drive В квартирі є вся необхідна техніка, окрема гардеробна велика кімната та окрема кімната з пральною/сушильною машинами (можна використовувати як кладовку). В будинку є фітнес зал та офіс центр. Біля підʼїзду автобусна зупинка. Вартість 1710 + hydro ~35 $ Є можливість підземного паркінгу.
-
А ви відправляли звідти і платили окремо за пакування? Не чув про таке.
-
Где и по какой цене икры купить черной
-
Доброго вечора,будь ласка підкажіть мені 🙏 у моїх дітей дійсний візітор рекорд разом з паспортом до 5 го січня 2025 року,30 листопада нам продовжили паспорти(до 2029року)+ подалися на нові,але нові прибудуть не раніше ніж через пів року+-,і зараз потрібно продовжити візітор рекорд,як мені це правильно зробити по продовженому паспорту…? Може хтось вже робив своїм дітям продовження візітор по продовженому паспорту. Дякую гарно за будь яку відповідь.
-
Продам миючий пилосос. Користувалася 2 місяці. Продаємо бо купили новий . Без вкладень. Купити навісне обладнання можна в Canadian Tire. продаю за 75$.
-
Оплата для дорослого 172 $, Money order робите в Canada post Чи в своєму банку. На місті якщо не помиляюсь є тільки оплата в Едмонтоні, але це треба уточнювати на цей час. Зайдіть в інтернеті на сайт консульства, сторінка оформлення закордонного паспорту, особам старше 16 років, там все розписано і по документах також. В інеті також є група PR CUAET. Там в гілці про слоти дуже багато інформації
-
Мені прийшла біометрія ,а чоловікові ні ,що робити ?