Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт, хтось летить найближчим часом в Україну?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, інформацію. У чоловіка паспорт з візою CUAET до 2025. А в 2024 буде подаватися на PR. Перше це номінація а далі PR , його можна довго чекати. Як бути з паспортом? Коли і як отримати новий?
-
Якщо у когось залишилися сім карти Chatr, які давали в аеропорту Торонто, можна зробити гарний тариф на Fido за 40 долларів
-
Перевод з передоплати на постоплату. Там гарні тарифи
-
Народ Всім Гарного Дня Маю Можливість Допомогти Вам з Перевезенням Або Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів Зїздити В IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Здравствуйте ребята. Где можно купить машину, на какие сайтах кроме маруетплэйс. Рассматриваем машину на 7 мест не больше 3000$
-
👋🏼Запрошую до свого онлайн-магазину декору для дому та свят! Роблю індивідуальні замовлення🥰 Наприклад українські цитати 🇺🇦 📦Для жителів Оттави доставка можлива безкоштовна по домовленості в зручній для нас обох локації. www.etsy.com/ca/shop/NanunaShop
-
Мне кажется, на 7 мест, да и на 5 за 3000 вы не купите. Без сафити, да. С сафити минимум 5000 наверное. И то, скорее всего ржавая
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава.
-
-
Народ Всім Гарного Дня Маю Можливість Допомогти Вам з Перевезенням Або Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів Зїздити В IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Людоньки, питання: якщо я працюю fulltime, але без контракту, тобто мені скидуватимуть на картку зарплатню Чи зможу я з цим податись на PR?
-
Доброго дня! Хто може завтра допомогти мамі з двома дітьми переїхати з одного готелю (1301 Ellice Ave, Winnipeg, MB R3G 0N5) до іншого (3109 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 4R6). Напишіть будь ласка ціни в особисті. Дякую!
-
Доброго дня!В кого TD bank? Як шукати дані для фін допомоги(Financial Institution number)?? Brunch number знайшла ,Financial Institution Account number -то мій номер Saving account ?і в e-банкінг входила, і папірці з банку передивляася, але не бачу -відео інструкцію дивилася-там показує як з чеку читати-де той чек брати? Заплатила bill за телефон через e-banking , там гукаоа ці дані-не бачу. Прошу, поясніть, будь ласка.