Вінніпег для українців Канада
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
-
Перманентный макияж – твоя естественная красота! ✨ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 ✅ ДВА САЛОНА В ГОРОДЕ ДЛЯ ВАШЕГО УДОБСТВА ✅ 💎 Пудровые брови – натуральный эффект теней. 💋 Татуаж губ – выразительный контур и цвет. ⚡️ Межресничка – глубокий взгляд. 🔥 Акция! Powder eyebrows 300$ Eyeliner 250$ Blush lips 300$ С промокодом SOFIA: 💵 -50$ ! Результат держится от 1 до 3 года. ⚡️Запишись сейчас! ✈️ Пиши в директ !
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @AndreyCNA — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
✅🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩✅🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 ✅ ДВА САЛОНА В ГОРОДЕ ДЛЯ ВАШЕГО УДОБСТВА ✅ ⚡️ Эффект Натуральной Пудровые брови — натуральный и стойкий эффект ухоженных бровей! ⚡️ Татуаж губ — добавь губам выразительность и лёгкий оттенок нежности. ⚡️ Межресничная стрелка — сделай взгляд более глубоким и притягательным. 💎 Результат держится от 1 до 3 лет! 🦆 Скидка по промокоду: Sofia ⭐️ Запишись прямо сейчас и получи специальное предложение! 🖥 А также приглашаем девушек на курс: 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🖥 Свяжись с нами для консультации и записи. Создай свой идеальный образ уже сегодня!
-
Дорогі Українці 26 грудня 2024 Християнська молодь бажає привітати вас з Різдвом Христовим та заспівати вам Різдвяних пісень у ваших домівках. Якщо ви бажаєте почути Різдвяні пісні, напишіть мені у приват. І ми узгодимо час 😃 Локація район Кілдонан та Транскона Бажаю всім чудових свят.😊
-
Доброго дня. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏4441111142729544
-
Забирайте в замін хорошого вина Протектору осталось 5мм Назва така резина має 8мм
-
Забирайте в замін хорошого вина Протектору осталось 5мм Назва така резина має 8мм
-
Доброго дня. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏4441111142729544
-
-
Всім привіт , хто може поділитися інформацією де в Вінніпег можна відмітити день народження компанією з 10-12 чоловік. Побажання , це що типо бані , караоке , або щось інше. Дати це 6-7 грудня .
-
Шукаю вчителя англійської мови 2 уроки в тиждень Індивідуальні уроки Якщо хтось може порекомендувати гарного спеціаліста пишіть будь ласка в особисті Дякую 😇
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood 📍 Фарбування Ламінування Корекція( пінцет/віск ) Воскове видалення в зоні обличчя Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Продам 120$ нові на фото видно фірму. Розмір 7 ( 40)