Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, Незвертайте увагу на такі повідомлення❗️ Це скам, який розсилають людям і роблять різні махінації. Іще❗️ Непереходьте ❗️за посиланнями які прикріплені в таких смс, так як буде можливість або взлому аккаунтів в соцмережах, якщо введете банківські дані буде ризик що у вас спишуться ці кошти які нібито мали б вам прийти. ❗️Будьте уважні щодо таких смс, і пам’ятайте - Просто так вам кошти ніхто Ненадсилає❗️
-
Привіт , в салон де я працюю шукають людину, яка вміє робити масаж . Напишіть мені в особисті 💐
-
Привіт , в салон де я працюю шукають людину, яка вміє робити масаж . Напишіть мені в особисті 💐
-
‼️Запрошуємо Вас на повторний безкоштовний семінар з фінансової грамотності у місті Steinbach! Коли: ВЖЕ ЗАВТРА! Субота, 🔴7 грудня 2024 🕝 Час: 3:00 PM Місце: Days Inn Hotel Конференц-зал 1-й поверх, Steinbach MB Тривалість: 1.5 години Теми для розгляду: -Переваги ощадного рахунку на купівлю першого канадського житла (FHSA); -Види страхування життя в Канаді; -Важливість наявності страхування від критичних захворювань. Мови спілкування: українська та англійська. Для реєстрації напишіть будь ласка Прізвище та Ім’я : * СМС на номер (431) 334-2955 або * Імейл: [email protected] Чекаємо на зустріч з Вами!
-
‼️Запрошуємо Вас на повторний безкоштовний семінар з фінансової грамотності у місті Steinbach! Коли: ВЖЕ ЗАВТРА! Субота, 🔴7 грудня 2024 🕝 Час: 3:00 PM Місце: Days Inn Hotel Конференц-зал 1-й поверх, Steinbach MB Тривалість: 1.5 години Теми для розгляду: -Переваги ощадного рахунку на купівлю першого канадського житла (FHSA); -Види страхування життя в Канаді; -Важливість наявності страхування від критичних захворювань. Мови спілкування: українська та англійська. Для реєстрації напишіть будь ласка Прізвище та Ім’я : * СМС на номер (431) 334-2955 або * Імейл: [email protected] Чекаємо на зустріч з Вами!
-
Доброго дня! Можливо хтось підкаже. Мої друзі приїхали і поїхали з Вінніпегу і Канаду наприкінці березня цього року . Повернулись в Польщу. Зараз думають про повернення в Канаду, але один з подружжя загубив ворк переміт виданий в аеропорту. Як відновити втрачений ворк перміт і чи можливо це зробити при вʼїзді в аеропорту Канади? Чи впустять їх в Канаду з втраченим ворк пермітом ? Дякую за відповідь
-
І ще питання, якщо ця пара прилетить в Канаду і вони всі документи оформлювали в Вінніпезі (сін номер, медичне страхування, медичний огляд) чи можуть вони переїхати в іншу провінцію? Чи треба їх повідомляти якість установи в Вінніпезі про зміну провінції в межах одного календарного року (вони приїхали, забрали ворк перміти і оформили все в березні 2024). Дякую
-
Чоловічі стрижки.Вінніпег. 2179 Portage Ave. 4312777544
-
Ми в середу додзвонилися десь після півгодини очікування. До того багато разів пробували в різні дні, вони просто скидували, навіть на очікування з'єднання не потрапляли.
-
🚩Здається 1бедрум квартира у саблет з 15.12.2024 або з 1 січня У тихому і затишному районі за адресою Crestview поряд з Grace Hospital 700 setter street Ціна 1399 все включено. + критий теплий паркінг. ( також входить в ціну ) Чудовий варіант на зиму Поряд з будинком є автобусні зупинки Superstore Дитячі садочки, школа, багато затишних парків Будівля No petfriendly, No smoking Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі Є кондиціонер Тихі сусіди
-
Ищу людей для нового проекта. 1000$ неделя, график гибкий Пишите ++❗️
-
Она же лысая, там протектора не осталось
-
Доброго вечора! Товариство, чи платний у Вінніпезі той медогляд, який треба пройти протягом 90 днів після в'їзду? Якщо так, то скільки коштує і як платити (зразу при проведенні медогляду, чи треба заплатити до того)?
-
Здаються апартаменти,студія в хорошому спокійному районі 3500 Roblin Blvd, Winnipeg, MB R3R 0C8 Charleswood 1028$+hydro,стоянка для машини 50$ в місяць. Будівля No petfriendly, No smoking Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі. Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення розкажу більш детально.