Вінніпег для українців Канада
-
За все 40$
-
Продам 4 пляжних стільчика за 15$
-
Вітаємо! Сьогодні та в неділю ми працюємо з 11:00 до 22:00. Усі посилки, отримані на вихідних і в понеділок, будуть відправлені у вівторок. Не пропустіть можливість скористатися промокодом на 10$, який ви знайдете на зображенні! Надсилайте нам свої посилки — ми завжди раді вам! 🥰
-
Вітаємо! Сьогодні та в неділю ми працюємо з 11:00 до 22:00. Усі посилки, отримані на вихідних і в понеділок, будуть відправлені у вівторок. Не пропустіть можливість скористатися промокодом на 10$, який ви знайдете на зображенні! Надсилайте нам свої посилки — ми завжди раді вам! 🥰
-
-
50 cad Абсолютно новий дуже гарний худі, замовила на подарунок, але виявився великий. Розмір М, але фактично на L.
-
Надо брать! 👍
-
🎄 Новорічна магія для ваших святкових столів! ❄️ Готуємося до свят із особливими десертами: ✨ Торт "Пряня" – неймовірно ніжні , ароматні медові коржі з крем- чиз та ягідною начинкою 🤤 ✨ Торт "Новорічний вінок" – вишуканий декор у стилі зимового вінка та ніжний медовий смак для особливих моментів. 🎁 Набір зимових ласощів: • Домашня карамель 🍯 • Шоко-бомба для приготування гарячого шоколад☕ • Полуничний зефір 🍓 • Преміальний шоколад 🍫 Це ідеальний вибір для подарунків або сімейних посиденьок. 📩 Для замовлення напишіть будь ласка в інстаграм 😊 www.instagram.com/vladicake?igsh=MXdpdHR2cjI4YmgxZw==
-
🎄 Новорічна магія для ваших святкових столів! ❄️ Готуємося до свят із особливими десертами: ✨ Торт "Пряня" – неймовірно ніжні , ароматні медові коржі з крем- чиз та ягідною начинкою 🤤 ✨ Торт "Новорічний вінок" – вишуканий декор у стилі зимового вінка та ніжний медовий смак для особливих моментів. 🎁 Набір зимових ласощів: • Домашня карамель 🍯 • Шоко-бомба для приготування гарячого шоколаду ☕ • Полуничний зефір 🍓 • Преміальний шоколад 🍫 Це ідеальний вибір для подарунків або сімейних посиденьок. 📩 Для замовлення напишіть будь ласка в інстаграм 😊 www.instagram.com/vladicake?igsh=MXdpdHR2cjI4YmgxZw==
-
Ялинка 2,25 см з встроєною герляндою. Обьем ялинки 3 м . Дуже гарна . Стояла тільки один місяц в тому році. $350
-
Продаю пылесос для пыли маникюра или педикюр. Был в использовании. Покупала со всеми таксами и доставкой за $650 Продаю $350
-
Два складних стільці . Дуже зручні, чохол знімається та можно стирати у машинці. На одному стільці трішки розійшовся шів, можно легко полагодити якщо є гілка та нитка. Обидва $50
-
Наскільки знаю, декларації за попередній рік подаються з 19 лютого по 30 квітня. Для самозайнятих трохи довше. В усіх інших випадках ви можете тільки корегувати попередні декларації.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-