Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте! Это к кому обращаться?
-
Привіт) мене звати Світлана я співпрацюю з Американським косметичним брендом Mary Kay 🌸 Звертайтеся, я допоможу вашій шкірі сяяти ✨
-
Привіт) мене звати Світлана я співпрацюю з Американським косметичним брендом Mary Kay 🌸 Звертайтеся, я допоможу вашій шкірі сяяти ✨
-
Ви на них не подаєте,вони автоматично вам нараховуються,коли ви здаєте податкову декларацію за рік ця інформація є на офіційному ресурсі
-
Це пост з фб, враховуючи скільки часу він тут висить, я думаю там більше 200 резюме
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава.
-
Вітаю всіх! Можливо хтось найближчим часом летить із Вінніпегу до Європи(Франкфурт, Варшава, Лісабон і тд) або навіть Стамбул чи Тбілісі. Напишіть будь ласка мені. Потрібно передати документи.
-
Доброго дня! Цікавить процедура евалюації диплому для медичних працівників, дякую
-
Добрый день. Отличная новость. Интересует вопрос по пенсионерам. Какие варианты получения перманента для матери, 67 лет или ее содержание.
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
ДРУЗІ! Козак Сіромаха вже в Манітобі!!! 🥳 А вже завтра починаємо наш Манітобський тур першим концертом у Вінніпезі 28 квітня о 7:00 вечора! Квитки ось тут: 📌WINNIPEG - 28 квітня 2023 UNF Hall, 935 Main St, WINNIPEG Двері відчиняються о 18:30 Початок концерту о 19:00 🎫 Квитки - онлайн за посиланням - www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-in-winnipeg-tickets-620367204007 А також при дверях ***** 📌 BRANDON - 29 квітня 2023 Ukrainian National Hall, 1133 Stickney Ave, BRANDON Двері відчиняються о 18:30 Початок концерту о 19:00 🎫 Квитки: * онлайн за посиланням - www.eventbrite.ca/e/copy-of-kozak-siromaha-in-brandon-mb-tickets-620404204677 * та при дверях *** 📌DAUPHIN - 30 квітня 2023 Ukrainian Orthodox Auditorium, 304 Whitmore Ave East, DAUPHIN Двері відчиняються о 16:30 Початок концерту о 17:00 🎫 Квитки: * онлайн за посиланням - www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-in-dauphin-mb-tickets-620479349437 * та при дверях *** 📌MORDEN - 2 травня 2023 500 Stephen St, MORDEN Двері відчиняються о 18:30 Початок концерту о 19:00 🎫 Квитки - онлайн за посиланням - www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-in-morden-mb-tickets-620510542737 А також при дверях 🌾На всіх концертах всі розмовні частини двома мовами (українською та англійською)!!!
-
Доброго ранку, чи підходить іспит з welarc для подачі на номінацію від провінції? Дякую
-
Доброго)ні)
-
Здається,у кожному сертифікату з IELTS є свій номер,який буде потрібен для подачі
-
В Манітоба старт сказали, що підходить. Звідки у вас інформація що не підходить?
-
Я теж питала в Манітоба старт на початку березня🤷🏼♀️🤭
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/designated-testing-agencies.html
-
Це я читала давно,дякую:)
-
Так це досі діє. Начебто ще одни тест додали який можна здавати на номінацію, але точно не веларк.
-
Pearson Canada Inc. в кінці 2023 з’явиться)
21 Jan 2023, 07:33
8473/90305
about a minute ago