Вінніпег для українців Канада
-
Идите в любую walking clinic, вам выпишут инсулин. С собой надо иметь health card.
-
Добрий вечір , Шановні ! Потрібна вся мебель щоб обставити квартиру. Можливо щось кому не потрібно , чи може не за дорого віддає. Буду щиро вдячний. Пропозиції в особисті будь ласка 🙌
-
Добрий вечір , Шановні ! Потрібна вся мебель щоб обставити квартиру. Можливо щось кому не потрібно , чи може не за дорого віддає. Буду щиро вдячний. Пропозиції в особисті будь ласка 🙌
-
Я сподіваюсь ви в комплектаціях трошки розбираєтесь
-
Гарі є взагалі крутий варіант для експертів
-
Хто займається фотосесіями ?
-
Привіт
-
Також цікавить, засвідчується помилка абс і ручника на пріусі, пропадають тормоза, за секунд 15 гасне і все ок! Нажимаєш два рази на тормоза знову засвідчуються помилки і тормоза пропадають, колодки, рідина все ок ! Комп'ютер помилки не бачить, був в 3-х спеціалістів, ніхто не може нічого оприділити чи зробити ((((
-
Здpaвcтвyйтe! Ищuтe дoпoлнuтeльный дoxoд в yдoбнoe для сeбя вpeмя ? Mы пpeдлaгaeм вaм вoзмoжнocть! Пpoekт: Web2|Web3 🔹 Гuбkuй гpaфuk paбoты, пoдxoдящuй для зaнятыx людeй. 🔹 Нe тpeбyeтся oпыт – мы oбyчaeм c нyля. 🔹 Пoтeнцuaльный зapaбoтok oт 800$ в нeдeлю. Oбyчeнue зaнuмaeт всeгo 6 чacoв, пo 2 чaca в дeнь. Ждeм вac в лuчныx cooбщeнuяx для пoдpoбнocтeй u нaчaлa coтpyднuчecтвa! ➡️ @russhabalin
-
Чи можливо при продовженні ворк перміту батьків, подовжити стаді перміт для дитини довше ніж термін дії паспорта дитини? Чи є десь офіційна інформація на цей рахунок? Дякую.
-
Думаю цей варіант саме для вас - мітла. А яка ж різниця між тренд і ультімейт. ))) експерт))) і якщо подивитись на комплектацію за 23 то вона багатша за те що ви бажаєте впарити як своїм співвітчизникам)))
-
тренд 4 года назад был средней комплектацией, не Ультимейт, вы тоже разбираетесь, да?
-
Прочитайте внимательно название комплектации
-
Добрый день, есть ли смысл обновлять визу и ВП на новый загран, если визу получала 2 года назад, а ВП получила в феврале 2024. Виза где то до 2028. Спасибо за любой ответ!
-
если вы собираетесь работать как профессиональный продавец то лучше вместо того чтобы куда-то кого-то посылать, раз вы решили эту машину продавать в телеграмме, то стоит терпеливо разжевывать плюсы этой 5 летней малолитражки по цене новой, это если вам продать конечно надо
-
Спробуйте поїхати у flavie, там буває багато чого цікавого
-
Доброго дня. Підкажіть де можна купити маленьку собачку. Не за всі гроші.
-
Блакитна жіноча куртка розмір xs, має невеличку пляму, 10$ Чорна жіноча куртка 20$ Оперативна пам'ять 8 GB ddr5 25$
-
kijiji
-
Новий стіл 70$
21 Jan 2023, 07:33
85017/88651
about 3 hours ago