Вінніпег для українців Канада
-
Ціна 60$
-
Добрый день. Уже
-
Продам. Ручна робота. Чудова прикраса для вашої ялинки або подарунок для друзів. Діаметр кульки - 10 см. Ціна 1шт - 10 $.
-
Шукаю співорендаторку у 2-х бедрумну квартиру-бейсмент - 563 долари + hydro (рахунки за електроенергію), вода та інтернет вже входять в оплату за квартиру. Квартира знаходиться недалеко від Університету Вінніпега (найближчі автобусні маршрути: 15, 14, 23, 29, 31, 34, 36). Через дорогу від будинку є Фрешко, Доларама та 7-eleven. Пральня в будинку. Вільно з 1-го січня! За детялями звертайтеся в приватні повідомлення, з радістю відповім!☺️
-
Доброго дня. Чи є десь список служб на завтра в церквах? Дякую:)
-
Доброго времени суток! 👋 Мы занимаемая новым видом заработка в интернете Наша сфера даст вам опыт, знания, а так же подарит возможность реализовать свои цели Что мы предлагаем: 1. Прибыль высокая 2. Возможность совмещать с основной деятельностью 3. Опытных специалистов которые буду помогать вам на протяжении всего обучения Контакт для более детальной информации:Ruslan
-
Моживо комусь потрібні Українські гривні на картку, мені потрібні канадські доллари . 🆘🆘🆘🆘
-
Вітаю всіх. Хочу від імені адміністрації чату вас привітати з прийдешніми святами побажати вам щастя, здоров'я вам та вашим родинам. Бажаю щоб все що ви запланували щоб все збулося Бережіть себе і своїх близьких З Різдвом Христовим
-
🚗 Автосервіс “AutoSpektr” – професійний догляд за вашим автомобілем! 🚗 🔧 Наші послуги: • Діагностика та ремонт усіх марок авто • Заміна оливи, фільтрів, гальмівних колодок • Ремонт ходової частини та двигуна • Комп’ютерна діагностика • Шиномонтаж та балансування • Технічне обслуговування за стандартами виробника Ми використовуємо лише якісні запчастини та сучасні технології. Наша команда професіоналів завжди готова надати найкращий сервіс для вашого авто! 📞 Телефонуйте нам за номером: 204 296 6389 📧 Пишіть на пошту: [email protected] Приїжджайте, і ми подбаємо про ваш автомобіль!