Вінніпег для українців Канада
-
Есть места на УДАЛЕНКУ с хорошим доходом. — Занятость 1-2 часа в день Пишите в ЛС "+" за деталями!
-
Ліжко, з матрасом розмір TWIN, ще один матрас в подарунок, ціна 100$
-
.подарую кейс під AirPods
-
Требуются сотрудники для удаленной работы с оплатой от 300 до 500 долларов в день! — Всего 2-3 часа в день — Количество мест ограничено Заинтересованы? Пишите «+» в личные сообщения!
-
Требуются сотрудники для удаленной работы с оплатой от 300 до 500 долларов в день! — Всего 2-3 часа в день — Количество мест ограничено Заинтересованы? Пишите «+» в личные сообщения!
-
Всім привіт, нещодавно завагітніла та зараз шукаю сімейного лікаря, знаю що є ще такий варіант як midwife, можливо хтось може порекомендувати куди краще звернутися та розповісти як проходить цей процес🙏
-
Є кузовщики? Треба зробити пороги на ф150. Напишіть у пп будь ласка. Дякую
-
Идете в волкин и говорите что хочете семейного себе. Если нету свободных то идете в следующую и так пока не найдете. А он уже с вами разберется.
-
www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/about.html
-
Great price for tires and rims!!! From 100$ + per tire or rim , Westlake, Hercules, Michelin , Continental and more other! 204 291 6395 Dmytro
-
Зареєструйтесь тут потім вам передзвонять один два дні ви кажете що потрібен перекладач вони його по телефону вам підключать і вам знайдуть сімейного лікаря правда чекати на зустріч з лікарем довго!- хай щастить ☺️
-
А вони швидко шукають лише новонародженим.. буду просити пришвидшити заявку, бо критично треба на вчора за станом здоров'я..
-
Зрозуміла!- я також шукаю одного на всіх мені вони допомогли чекаю на зустріч з лікарем через 6 тижнів
-
Мені не треба україномовні. Я також подавалася онлайн, і є сімейний і у мене, і у дитини. Але обставини змінились, треба один для всіх.
-
www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/about.html
-
Займаюсь цим питанням на жаль до україномовних тяжко попасти( хіба стояти в них під кабінетом чекати поки вийде і проситися) особисто я подавалась онлайн ( залишу посилання) передзвонили швидко попросила перекладача і відразу вони запропонували лікаря на зустріч чекати правда довго…а далі ви вирішуєте під ходить вам чи ні якщо ні то вони знову будуть допомагати з пошуком!
-
З волк-ін будь-який лікар вас так само за результатами аналізів може направити до акушера-гінеколога, який буде вести всю вашу вагітність і за певним збігом обставин ще й саме він може приймати ваші пологи, якщо потрапите на його зміну.
-
Дякую!
-
Привіт дівчата які вас плани на новий рік ) ? Хто сам пишіть
-
Привіт дівчата в кого які плани на новий рік ? Хто сам на новий рік пишіть можна разок відсвяткувати
21 Jan 2023, 07:33
85614/89498
about an hour ago